Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
The Barons FC Only Skill
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
54% Spel op eigen helft 46%
7 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.8 gemiddelde waardering 18
average Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen poor


2e minuut.
Cerber rent richting de bal. Zagajewski verovert de bal door een tackle van achteren. Cerber bereikt de bal nog maar net als eerste. Zagajewski verovert de bal door een tackle van achteren. Zagajewski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Zagajewski controleert de bal met de borst. Jerlicz rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Zagajewski. Zagajewski krijgt een gele kaart.

10e minuut.
Zagajewski is nu in balbezit. Szczupak onderschept slim de pass. Dworski is nu in balbezit. Zagajewski rent richting de bal. Zagajewski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Butryn geeft een hoge lob. Inworp. Żuk zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Zagajewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Zagajewski geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Czabaj geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ościak zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Zagajewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Zagajewski geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat. Dworski springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Bugla probeert de bal aan de voet te houden. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Skowron geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Chrupek bereikt de bal nog maar net als eerste. Chrupek draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Jerlicz kopt de bal weg. Fielek bereikt de bal nog maar net als eerste. Chrupek begaat een overtreding. Chrupek krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The Barons 56%, FC Only Skill 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
The Barons - FC Only Skill 0:0

51e minuut.
Herbasch geeft de bal voor. Inworp. Skowron met een snelle inworp. Kul is nu in balbezit. Kul schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Żuk kopt de bal weg. Szczupak rent richting de bal. Szczupak passt de bal zonder na te denken. Chrupek is nu in balbezit. Chrupek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
The Barons - FC Only Skill 1:0

76e minuut.
Ziobro is nu in balbezit. Ziobro passt de bal met de wreef. Dworski is nu in balbezit. Dworski schiet op doel. Butryn probeert de bal aan de voet te houden. Paal!

85e minuut.
Daar is Fielek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fielek geeft een hoge lob. Bihun bereikt de bal nog maar net als eerste. Dworski verovert de bal door een tackle van achteren. Dworski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The Barons 53%, FC Only Skill 47%.
The Barons - FC Only Skill 1:0