Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Rawa2015 Katowice Barwinek Supra
Normal Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
28% Spel op eigen helft 72%
26 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
36.9 gemiddelde waardering 20.5
good Schieten poor
good Passen poor
weak Verdedigen unsatisfactory


6e minuut.
Wenowaty is nu in balbezit. Wenowaty met een sublieme pass. Daar is Zappacosta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zappacosta haalt uit met een fantastische trap. Prawdzic maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rawa2015 Katowice - Barwinek Supra 1:0

14e minuut.
Chodkowski verovert de bal door een tackle van achteren. Kopytko probeert naar een medespeler te passen. Sputnik geeft de bal voor. Zappacosta rent richting de bal. Zappacosta draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Klungelig pakt Kopytko de bal. Kopytko speelt de bal door. Zappacosta bereikt de bal nog maar net als eerste. Stręt bereikt de bal nog maar net als eerste. Stręt haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Rawa2015 Katowice - Barwinek Supra 2:0

20e minuut.
Chodkowski kopt de bal weg. Kopytko rent richting de bal. Kopytko passt de bal in één keer door. Stręt is nu in balbezit. Stręt haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Daar is Zappacosta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stręt is nu in balbezit. Stręt passt de bal zonder na te denken. Zappacosta rent richting de bal. Zappacosta draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Aleksandrowicz geeft een hoge lob. Kurlej rent richting de bal. Kurlej speelt de bal door. Wenowaty bereikt de bal nog maar net als eerste. Wenowaty geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Strama rent richting de bal. Wenowaty verovert de bal door een tackle van achteren. Wenowaty passt de bal met de wreef. Stręt bereikt de bal nog maar net als eerste. Stręt haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Marynarz haalt uit met een fantastische trap. López de la Fuente kopt de bal weg. Daar is Kościukiewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Marynarz rent richting de bal. Marynarz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Bała passt de bal in één keer door. Sputnik is nu in balbezit. Sputnik passt de bal in één keer door. Daar is Zappacosta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zappacosta haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Doeltrap. Prawdzic met een harde bal richting middenveld. Bała heeft problemen om de bal te vangen. Stręt rent richting de bal. Stręt schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rawa2015 Katowice 31%, Barwinek Supra 69%.
Rawa2015 Katowice - Barwinek Supra 2:0

46e minuut.
Aleksandrowicz met een sublieme pass. Chodkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Zappacosta verovert de bal door een tackle van achteren. Stręt rent richting de bal. Stręt schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

48e minuut.
Kościukiewicz rent richting de bal. Kościukiewicz geeft een lange en hoge pass. Kaźmierkiewicz heeft problemen om de bal te vangen. Zappacosta is nu in balbezit. Zappacosta schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Sputnik kopt de bal weg. Klungelig pakt Kopytko de bal. Kopytko speelt de bal door. Zappacosta bereikt de bal nog maar net als eerste. Zappacosta haalt uit met een fantastische trap. Prawdzic probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

56e minuut.
Aleksandrowicz is nu in balbezit. Aleksandrowicz passt de bal in één keer door. Sputnik is nu in balbezit. Sputnik geeft een hoge lob. Zappacosta krijgt zijn hoofd ertegen. De bal vliegt tegen de lat.

68e minuut.
Zappacosta kopt de bal weg. Stręt rent richting de bal. Zappacosta rent richting de bal. Zappacosta schiet op doel. Cofała probeert de bal aan de voet te houden. Prawdzic bokst de bal weg.

72e minuut.
Marynarz is nu in balbezit. Kurlej is nu in balbezit. Kurlej geeft een hoge lob. Zappacosta rent richting de bal. Zappacosta schiet op doel. Prawdzic kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Rawa2015 Katowice - Barwinek Supra 3:0

76e minuut.
Kopytko geeft de bal voor. Cofała probeert naar een medespeler te passen. Aleksandrowicz heeft problemen om de bal te vangen. Zappacosta rent richting de bal. Zappacosta schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Chodkowski verovert de bal door een tackle van achteren. Chodkowski speelt de bal door. Wenowaty met een sublieme pass. Zappacosta rent richting de bal. Zappacosta haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Sputnik kopt de bal weg. Daar is Chodkowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stręt is nu in balbezit. Zappacosta rent richting de bal. Zappacosta draait met de bal, schiet en ... Prawdzic bokst de bal weg.

81e minuut.
Wenowaty bereikt de bal nog maar net als eerste. Wenowaty geeft de bal voor. Kopytko geeft een lange en hoge pass. Zappacosta is nu in balbezit. Zappacosta haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

83e minuut.
Klungelig pakt Kaźmierkiewicz de bal. Sputnik is nu in balbezit. Kaźmierkiewicz is nu in balbezit. Sputnik verovert de bal door een tackle van achteren. Sputnik geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Zappacosta is nu in balbezit. Zappacosta schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Rawa2015 Katowice - Barwinek Supra 4:0

86e minuut.
Marynarz probeert de bal aan de voet te houden. Stręt is nu in balbezit. Stręt geeft een hoge lob. Sputnik is nu in balbezit. Sputnik geeft een lange en hoge pass. Prawdzic bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat. Zappacosta bereikt de bal nog maar net als eerste. Zappacosta haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Rawa2015 Katowice - Barwinek Supra 5:0

88e minuut.
Stręt probeert naar een medespeler te passen. Sputnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Sputnik passt de bal zonder na te denken. Zappacosta is nu in balbezit. Zappacosta draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rawa2015 Katowice 24%, Barwinek Supra 76%.
Rawa2015 Katowice - Barwinek Supra 5:0