Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mocarne tłoki Cytadela Poznań
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
47% Spel op eigen helft 53%
10 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
23.4 gemiddelde waardering 19.6
poor Schieten unsatisfactory
weak Passen weak
poor Verdedigen weak


14e minuut.
Malik onderschept slim de pass. Fuk rent richting de bal. Fuk passt de bal zonder na te denken. Wąsowski is nu in balbezit. Wąsowski schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

22e minuut.
Fedak bereikt de bal nog maar net als eerste. Ryczel verovert de bal door een tackle van achteren. Horoszkiewicz maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Horoszkiewicz moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Horoszkiewicz schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

23e minuut.
Klungelig pakt Marszałek de bal. Jałówka bereikt de bal nog maar net als eerste. Marszałek rent richting de bal. Marszałek draait met de bal, schiet en ... Blacha heeft problemen om de bal te vangen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mocarne tłoki - Cytadela Poznań 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mocarne tłoki 43%, Cytadela Poznań 57%.
Mocarne tłoki - Cytadela Poznań 1:0

61e minuut.
Wordamski speelt de bal door. Daar is Fuk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fuk met een sublieme pass. Wąsowski is nu in balbezit. Wąsowski haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

63e minuut.
Fedak met de inworp. Chmieliński is nu in balbezit. Chmieliński geeft de bal voor. Wąsowski is nu in balbezit. Wąsowski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Malik bereikt de bal nog maar net als eerste. Fuk verovert de bal door een tackle van achteren. Met opzet legt Ryczel zijn tegenspeler op de grond. Ryczel krijgt een gele kaart.

83e minuut.
Fedak geeft een hoge lob. Gniadkowski rent richting de bal. Gniadkowski passt de bal zonder na te denken. Wąsowski rent richting de bal. Wąsowski schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mocarne tłoki 51%, Cytadela Poznań 49%.
Mocarne tłoki - Cytadela Poznań 1:0