Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Różowa Pantera Skazani
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
53% Spel op eigen helft 47%
11 Doelpogingen 13
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.8 gemiddelde waardering 19.4
slecht Schieten zwak
zwak Passen zwak
slecht Verdedigen waardeloos


1e minuut.
Klungelig pakt Cygan de bal. Miodek verovert de bal door een tackle van achteren. Miodek speelt de bal door. Zolowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Zolowski schiet op doel. Misiewicz bokst de bal weg.

6e minuut.
Marczyk met de inworp. Bulajski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bulajski passt de bal met de wreef. Filut bereikt de bal nog maar net als eerste. Filut geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Solnica zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dziewanowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Dziewanowski geeft een hoge lob. Zolowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Zolowski schiet op doel. Misiewicz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Różowa Pantera - Skazani 0:1

19e minuut.
Miodek heeft problemen om de bal te vangen. Wasiewicz is nu in balbezit. Miodek onderschept slim de pass. Miodek draait met de bal, schiet en ... Zolowski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Daar is Chwastek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Watral rent richting de bal. Chwastek verovert de bal door een tackle van achteren. Chwastek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Różowa Pantera - Skazani 1:1

25e minuut.
Marczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Marczyk geeft de bal voor. Szpejna geeft de bal voor. Zolowski is nu in balbezit. Zolowski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Solnica rent richting de bal. Solnica passt de bal met de wreef. Miodek rent richting de bal. Zolowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Zolowski haalt uit met een fantastische trap. Misiewicz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

35e minuut.
Miodek bereikt de bal nog maar net als eerste. Miodek passt de bal zonder na te denken. Przaśniewicz is nu in balbezit. Zolowski onderschept slim de pass. Zolowski schiet op doel. Misiewicz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Różowa Pantera - Skazani 1:2

38e minuut.
Gurgul rent richting de bal. Zolowski onderschept slim de pass. Koryzna rent richting de bal. Zolowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Zolowski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Różowa Pantera 61%, Skazani 39%.
Różowa Pantera - Skazani 1:2

54e minuut.
Banaś speelt de bal door. Klungelig pakt Chwastek de bal. Brokuła bereikt de bal nog maar net als eerste. Chwastek rent richting de bal. Chwastek draait met de bal, schiet en ... Habelski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

59e minuut.
Marczyk geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Szpejna met de inworp. Klungelig pakt Banaś de bal. Banaś geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Klungelig pakt Banaś de bal. Banaś probeert naar een medespeler te passen. Chwastek bereikt de bal nog maar net als eerste. Chwastek schiet op doel. Habelski werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Różowa Pantera - Skazani 2:2

75e minuut.
Zolowski met een sublieme pass. Klungelig pakt Miodek de bal. Chwastek verovert de bal door een tackle van achteren. Chwastek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Różowa Pantera - Skazani 3:2

80e minuut.
Cygan verovert de bal door een tackle van achteren. Inworp. Dziewanowski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Miodek rent richting de bal. Miodek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Różowa Pantera - Skazani 3:3

87e minuut.
Radłowski raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Gołąb komt het veld opgelopen.

88e minuut.
Miodek probeert naar een medespeler te passen. Banaś is nu in balbezit. Banaś passt de bal in één keer door. Chwastek bereikt de bal nog maar net als eerste. Chwastek draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Różowa Pantera 45%, Skazani 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Różowa Pantera - Skazani 3:3