Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-03-06 20:57
  • Competitiewedstrijd: Liga VI.0085
  • Stadion: LEGIA 34 Arena
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 2853
LEGIA 34 Jankowice FC
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
43% Spel op eigen helft 57%
15 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
20.6 gemiddelde waardering 19.8
matig Schieten slecht
slecht Passen zwak
waardeloos Verdedigen waardeloos


9e minuut.
Mierzwiak passt de bal zonder na te denken. Kempczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Kempczyński passt de bal in één keer door. Kowalczykiewicz is nu in balbezit. Kowalczykiewicz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Boduch speelt de bal door. Daar is Bylok, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bylok probeert naar een medespeler te passen. Kempczyński is nu in balbezit. Kempczyński schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Kowalczykiewicz is nu in balbezit. Rusnarczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Rusnarczyk probeert naar een medespeler te passen. Kempczyński is nu in balbezit. Kempczyński draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Kowalczykiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kempczyński is nu in balbezit. Walaszek schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Walaszek krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LEGIA 34 52%, Jankowice FC 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
LEGIA 34 - Jankowice FC 0:0

47e minuut.
Wypych kopt de bal weg. Klungelig pakt Łużyński de bal. Kempczyński is nu in balbezit. Kempczyński schiet op doel. Pakos probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
LEGIA 34 - Jankowice FC 1:0

55e minuut.
Wypych geeft de bal voor. Kowalczykiewicz rent richting de bal. Walaszek tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Walaszek krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten. Kowalczykiewicz is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Boduch zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Kasta onderschept slim de pass. Kasta speelt de bal door. Krzemiński is nu in balbezit. Żądlak onderschept slim de pass. Żądlak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
LEGIA 34 - Jankowice FC 1:1

61e minuut.
Palikot rent richting de bal. Kempczyński verovert de bal door een tackle van achteren. Kowalczykiewicz rent richting de bal. Kowalczykiewicz draait met de bal, schiet en ... Bułajewski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LEGIA 34 - Jankowice FC 2:1

64e minuut.
Rusnarczyk is nu in balbezit. Boduch is nu in balbezit. Boduch speelt de bal door. Kempczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Kempczyński schiet op doel. Pakos bokst de bal weg.

66e minuut.
Boduch verovert de bal door een tackle van achteren. Boduch met een sublieme pass. Bułajewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kempczyński verovert de bal door een tackle van achteren. Kempczyński schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Rusnarczyk passt de bal in één keer door. Kempczyński is nu in balbezit. Kempczyński passt de bal met de wreef. Wypych rent richting de bal. Wypych geeft de bal voor. Pakos verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Kempczyński bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Szczurowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Rusnarczyk onderschept slim de pass. Rusnarczyk passt de bal met de wreef. Kempczyński is nu in balbezit. Kempczyński draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Boduch heeft problemen om de bal te vangen. Boduch met een sublieme pass. Kempczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Kempczyński schiet op doel. Bułajewski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LEGIA 34 34%, Jankowice FC 66%.
LEGIA 34 - Jankowice FC 2:1