Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
LEGIA 34 Dębowi Mocni
Normal Tactiek 433
44% Balbezit 56%
58% Spel op eigen helft 42%
7 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20 gemiddelde waardering 33.1
average Schieten good
weak Passen average
poor Verdedigen average


2e minuut.
Molski speelt de bal door. Kowalczykiewicz heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Imig. Imig krijgt een gele kaart.

9e minuut.
Rusnarczyk passt de bal zonder na te denken. Boduch is nu in balbezit. Boduch geeft een hoge lob. Kempczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Kempczyński draait met de bal, schiet en ... Kobylas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

13e minuut.
Krzemiński is nu in balbezit. Krzemiński geeft een hoge lob. Inworp. Bartoszewicz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Piechaczek geeft een hoge lob. Latoń verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Piórkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Piórkowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
LEGIA 34 - Dębowi Mocni 0:1

20e minuut.
Brzozowski geeft een hoge lob. Piechaczek heeft problemen om de bal te vangen. Piechaczek speelt de bal door. Piórkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Piórkowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
LEGIA 34 - Dębowi Mocni 0:2

24e minuut.
Molski speelt de bal door. Jakšić is nu in balbezit. Mierzwiak speelt de bal door. Kempczyński rent richting de bal. Kempczyński draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Imig passt de bal met de wreef. Bodosakis rent richting de bal. Bodosakis geeft een lange en hoge pass. Bartoszewicz is nu in balbezit. Bartoszewicz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
LEGIA 34 - Dębowi Mocni 0:3

32e minuut.
Mierzwiak is nu in balbezit. Mierzwiak passt de bal met de wreef. Bächler rent richting de bal. Kempczyński onderschept slim de pass. Kempczyński haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
LEGIA 34 - Dębowi Mocni 1:3

42e minuut.
Jakšić zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Piechaczek rent richting de bal. Piechaczek probeert naar een medespeler te passen. Brzozowski rent richting de bal. Brzozowski haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LEGIA 34 60%, Dębowi Mocni 40%.
LEGIA 34 - Dębowi Mocni 1:3

49e minuut.
Mielcarski heeft problemen om de bal te vangen. Bodosakis speelt de bal door. Daar is Piórkowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Piórkowski schiet op doel. Latoń maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

53e minuut.
Mielcarski met de inworp. Piechaczek bereikt de bal nog maar net als eerste. Piechaczek passt de bal in één keer door. Piórkowski rent richting de bal. Piórkowski draait met de bal, schiet en ... Latoń bokst de bal weg. Brzozowski is nu in balbezit. Brzozowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
LEGIA 34 - Dębowi Mocni 1:4

56e minuut.
Brzozowski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Boduch bereikt de bal nog maar net als eerste. Boduch met een sublieme pass. Bylok is nu in balbezit. Bylok geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Bächler probeert de bal aan de voet te houden. Kempczyński is nu in balbezit. Kempczyński schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
LEGIA 34 - Dębowi Mocni 2:4

74e minuut.
Piechaczek met een sublieme pass. Klungelig pakt Piórkowski de bal. Met opzet legt Boduch zijn tegenspeler op de grond. Boduch krijgt een gele kaart. Piórkowski is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Imig neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
LEGIA 34 - Dębowi Mocni 2:5

78e minuut.
Piórkowski draait met de bal, schiet en ... Samojeden heeft problemen om de bal te vangen. Piórkowski is nu in balbezit. Piórkowski haalt uit met een fantastische trap. Latoń werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LEGIA 34 - Dębowi Mocni 2:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LEGIA 34 57%, Dębowi Mocni 43%.
LEGIA 34 - Dębowi Mocni 2:6