Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FKS PGE STAL MIELEC LKS Rusocin 1253
3-5-2 Tactiek Normal
60% Balbezit 40%
32% Spel op eigen helft 68%
16 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
33.1 gemiddelde waardering 19.2
average Schieten poor
adequate Passen poor
weak Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Żegocki geeft de bal voor. Tornyi geeft een lange en hoge pass. Canchila kopt de bal weg. Papalardo is nu in balbezit. Papalardo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Złonkiewicz geeft de bal voor. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Freu zal de hoekschop nemen. Indacochea rent richting de bal. Indacochea draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Konopiński met een harde bal richting middenveld. Freu kopt de bal weg. Papalardo is nu in balbezit. Papalardo geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

20e minuut.
Labarca passt de bal met de wreef. Papalardo heeft problemen om de bal te vangen. Papalardo met een sublieme pass. Indacochea rent richting de bal. Indacochea haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FKS PGE STAL MIELEC - LKS Rusocin 1253 1:0

35e minuut.
Canchila is nu in balbezit. Papalardo is nu in balbezit. Papalardo speelt de bal door. Indacochea bereikt de bal nog maar net als eerste. Indacochea haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

39e minuut.
Papalardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Złonkiewicz legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Papalardo is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Papalardo neemt zijn aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
FKS PGE STAL MIELEC - LKS Rusocin 1253 2:0

41e minuut.
Mandla rent richting de bal. Canchila verovert de bal door een tackle van achteren. Canchila met een sublieme pass. Papalardo rent richting de bal. Papalardo draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FKS PGE STAL MIELEC 30%, LKS Rusocin 1253 70%.
FKS PGE STAL MIELEC - LKS Rusocin 1253 2:0

54e minuut.
Freu is nu in balbezit. Freu geeft een hoge lob. Indacochea bereikt de bal nog maar net als eerste. Indacochea draait met de bal, schiet en ... Konopiński werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FKS PGE STAL MIELEC - LKS Rusocin 1253 3:0

69e minuut.
Queirós met een sublieme pass. Indacochea rent richting de bal. Indacochea passt de bal zonder na te denken. Papalardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Papalardo draait met de bal, schiet en ... Konopiński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Queirós raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Neaga komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Murawski geeft een lange en hoge pass. Tornyi rent richting de bal. Tornyi geeft de bal voor. Indacochea bereikt de bal nog maar net als eerste. Indacochea schiet op doel. Konopiński kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
FKS PGE STAL MIELEC - LKS Rusocin 1253 4:0

73e minuut.
Canchila passt de bal in één keer door. Indacochea bereikt de bal nog maar net als eerste. Indacochea haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Żegocki de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Mandla passt de bal met de wreef. Papalardo is nu in balbezit. Złonkiewicz schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Złonkiewicz krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FKS PGE STAL MIELEC 34%, LKS Rusocin 1253 66%.
FKS PGE STAL MIELEC - LKS Rusocin 1253 4:0