Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Milczące Gibony KS Asgard Gostyń
Normal Tactiek Normal
43% Balbezit 57%
68% Spel op eigen helft 32%
1 Doelpogingen 15
2 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 33.2
poor Schieten average
unsatisfactory Passen average
poor Verdedigen adequate


15e minuut.
Franke passt de bal met de wreef. Bartyla rent richting de bal. Bartyla probeert naar een medespeler te passen. Visweswaramurthy bereikt de bal nog maar net als eerste. Visweswaramurthy draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Milczące Gibony - KS Asgard Gostyń 0:1

16e minuut.
Deveen speelt de bal door. Ruczkowski rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Piechniczek. Piechniczek krijgt een gele kaart. Ruczkowski is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Ruczkowski zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Walas probeert naar een medespeler te passen. Inworp. Bartyla met een snelle inworp. Visweswaramurthy is nu in balbezit. Visweswaramurthy passt de bal zonder na te denken.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Visweswaramurthy kopt de bal weg. Klungelig pakt Trato de bal. Piasecki rent richting de bal. Deveen onderschept slim de pass. Deveen schiet op doel. Sulicki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

36e minuut.
Doeltrap. Sulicki trapt de bal weg van het doel. Tilincă kopt de bal weg. Klungelig pakt Deveen de bal. Deveen draait met de bal, schiet en ... Sulicki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Ruczkowski geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Deveen bereikt de bal nog maar net als eerste. Deveen haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Milczące Gibony - KS Asgard Gostyń 0:2

42e minuut.
Bartyla bereikt de bal nog maar net als eerste. Bartyla speelt de bal door. Trato is nu in balbezit. Deveen onderschept slim de pass. Deveen schiet op doel. Sulicki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Milczące Gibony 72%, KS Asgard Gostyń 28%.
Milczące Gibony - KS Asgard Gostyń 0:2

47e minuut.
Szmidt rent richting de bal. Tilincă onderschept slim de pass. Tilincă passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Deveen de bal. Deveen schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Tilincă passt de bal met de wreef. Visweswaramurthy is nu in balbezit. Piechniczek schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Piechniczek krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten. Visweswaramurthy raakt geblesseerd tijdens het duel. Tilincă met een snel genomen vrije trap. Ruczkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruczkowski geeft een lange en hoge pass. Daar is Popiołek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Walas rent richting de bal. Visweswaramurthy bereikt de bal nog maar net als eerste. Visweswaramurthy speelt de bal door. Klungelig pakt Deveen de bal. Deveen schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Piasecki rent richting de bal. Deveen onderschept slim de pass. Trato bereikt de bal nog maar net als eerste. Deveen rent richting de bal. Deveen haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Popiołek geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ruczkowski met een snelle inworp. Visweswaramurthy is nu in balbezit. Visweswaramurthy draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Milczące Gibony 64%, KS Asgard Gostyń 36%.
Milczące Gibony - KS Asgard Gostyń 0:2