Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Leszno_Team GENOKOV
normalna Tactiek Normal
59% Balbezit 41%
29% Spel op eigen helft 71%
20 Doelpogingen 3
3 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
27 gemiddelde waardering 19.5
slecht Schieten zwak
matig Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


3e minuut.
Półchłopek geeft een lange en hoge pass. Xisto kopt de bal weg. Daar is Obando, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cabeçudo rent richting de bal. Cabeçudo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Leszno_Team - GENOKOV 1:0

9e minuut.
Hejno probeert naar een medespeler te passen. Wróblewski rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Javora. Wróblewski is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Sajnóg wilt de vrije trap nemen.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Obando probeert naar een medespeler te passen. Xisto bereikt de bal nog maar net als eerste. Xisto passt de bal in één keer door. Środa heeft problemen om de bal te vangen. Środa schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Ameli kan de bal niet met de borst controleren. Wichrowski is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Zgrzęda. Wichrowski raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

18e minuut.
Obando met een sublieme pass. Cabeçudo is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Hejno. Hejno krijgt een gele kaart. Cabeçudo is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Obando met een snel genomen vrije trap. Środa bereikt de bal nog maar net als eerste. Środa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Leszno_Team - GENOKOV 2:0

25e minuut.
Sajnóg met een sublieme pass. Ameli heeft problemen om de bal te vangen. Ameli probeert naar een medespeler te passen. Zgrzęda is nu in balbezit. Zgrzęda schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Skrypcik kopt de bal weg. Ostrowski rent richting de bal. Środa verovert de bal door een tackle van achteren. Środa draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Szczęch kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Cabeçudo de bal onder controle te krijgen. Obando met een sublieme pass. Środa bereikt de bal nog maar net als eerste. Środa draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Xisto geeft de bal voor. Zgrzęda bereikt de bal nog maar net als eerste. Zgrzęda passt de bal zonder na te denken. Środa rent richting de bal. Środa haalt uit met een fantastische trap. Szalony verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

36e minuut.
Obando rent richting de bal. Półchłopek legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Obando is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Obando kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Szalony maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Leszno_Team - GENOKOV 3:0

38e minuut.
Ostrowski heeft problemen om de bal te vangen. Ostrowski passt de bal zonder na te denken. Pochyła bereikt de bal nog maar net als eerste. Środa onderschept slim de pass. Środa haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Leszno_Team 32%, GENOKOV 68%.
Leszno_Team - GENOKOV 3:0

49e minuut.
Ostrowski onderschept slim de pass. Ostrowski geeft de bal voor. Ameli met een sublieme pass. Zgrzęda bereikt de bal nog maar net als eerste. Zgrzęda haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Obando probeert naar een medespeler te passen. Zgrzęda rent richting de bal. Zgrzęda passt de bal in één keer door. Środa bereikt de bal nog maar net als eerste. Środa haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Cabeçudo is nu in balbezit. Orliński verovert de bal door een tackle van achteren. Obando rent richting de bal. Środa is nu in balbezit. Środa schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

81e minuut.
Obando probeert naar een medespeler te passen. Daar is Cabeçudo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Obando bereikt de bal nog maar net als eerste. Obando draait met de bal, schiet en ... Szalony werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal. Klungelig pakt Orliński de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Leszno_Team - GENOKOV 4:0

86e minuut.
Pochyła geeft een hoge lob. Październik heeft problemen om de bal te vangen. Październik onderschept slim de pass. Środa is nu in balbezit. Środa schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Leszno_Team 27%, GENOKOV 73%.
Leszno_Team - GENOKOV 4:0