Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
djhgfvsdjhf XOOn
Normal Tactiek Normal
42% Balbezit 58%
69% Spel op eigen helft 31%
4 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 16
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen unsatisfactory
hopeless Verdedigen poor


7e minuut.
Krokowicz geeft een hoge lob. Jakubiec bereikt de bal nog maar net als eerste. Gruszecki maakt een afschuwelijke overtreding. Jakubiec wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

15e minuut.
Gruszecki is nu in balbezit. Gruszecki geeft de bal voor. Daar is Nuckowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pitek rent richting de bal. Pitek schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tuczapski met de inworp. Rygiel bereikt de bal nog maar net als eerste. Rygiel haalt uit met een fantastische trap. Kapka werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
djhgfvsdjhf - XOOn 0:1

44e minuut.
Gruszecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Rygiel rent richting de bal. Rygiel speelt de bal door. Błażejczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Błażejczyk haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: djhgfvsdjhf 69%, XOOn 31%.
djhgfvsdjhf - XOOn 0:1

55e minuut.
Błażejczyk is nu in balbezit. Rygiel is nu in balbezit. Daar is Błażejczyk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rygiel rent richting de bal. Rygiel haalt uit met een fantastische trap. Kapka bokst de bal weg.

68e minuut.
Nuckowski probeert naar een medespeler te passen. Gruszecki rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Wypych. Wypych krijgt een gele kaart.

81e minuut.
Mielcarz is nu in balbezit. Mielcarz geeft een lange en hoge pass. Protazy bereikt de bal nog maar net als eerste. Pitek verovert de bal door een tackle van achteren. Pitek draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

86e minuut.
Burlikowski speelt de bal door. Raczek rent richting de bal. Raczek geeft de bal voor. Błażejczyk is nu in balbezit. Błażejczyk haalt uit met een fantastische trap. Kapka kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Serek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: djhgfvsdjhf 69%, XOOn 31%.
djhgfvsdjhf - XOOn 0:1