Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gornik W-ch. WKS Wymysłów
Normal Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
48% Spel op eigen helft 52%
11 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.8 gemiddelde waardering 18.9
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen weak
average Verdedigen hopeless


10e minuut.
Daar is Bednarz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kełpikowski rent richting de bal. Bednarz verovert de bal door een tackle van achteren. Bednarz geeft een lange en hoge pass. Pałyga springt en kopt de bal. De bal raakt de paal.

21e minuut.
Kaliciński probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bednarz rent richting de bal. Bednarz speelt de bal door. Stępiński rent richting de bal. Stępiński draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

23e minuut.
Werner passt de bal in één keer door. Bednarz rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kełpikowski. Kełpikowski krijgt een gele kaart.

29e minuut.
Dobrzański geeft een lange en hoge pass. Mysiak probeert naar een medespeler te passen. Paliło rent richting de bal. Paliło haalt uit met een fantastische trap. Wajda maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gornik W-ch. - WKS Wymysłów 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gornik W-ch. 43%, WKS Wymysłów 57%.
Gornik W-ch. - WKS Wymysłów 0:1

47e minuut.
Werner passt de bal zonder na te denken. Sochacki rent richting de bal. Pałyga verovert de bal door een tackle van achteren. Stępiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Stępiński haalt uit met een fantastische trap. Muchomorek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

68e minuut.
Kaliciński rent richting de bal. Kaliciński passt de bal met de wreef. Pawianowski is nu in balbezit. Stępiński verovert de bal door een tackle van achteren. Stępiński haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Pawianowski rent richting de bal. Werner verovert de bal door een tackle van achteren. Werner passt de bal in één keer door. Stępiński rent richting de bal. Stępiński haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gornik W-ch. 54%, WKS Wymysłów 46%.
Gornik W-ch. - WKS Wymysłów 0:1