Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KS Biedaki Żywiec GallardoTeam
Normal Tactiek 442
42% Balbezit 58%
61% Spel op eigen helft 39%
4 Doelpogingen 16
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.6 gemiddelde waardering 36.9
slecht Schieten solide
zwak Passen matig
waardeloos Verdedigen redelijk


2e minuut.
Rusciano geeft een lange en hoge pass. Cecot probeert de bal aan de voet te houden. Figurski kopt de bal weg. Krykwiński rent richting de bal. Krykwiński schiet op doel. Paal!

9e minuut.
Ersoy is nu in balbezit. Cecot onderschept slim de pass. Cecot probeert naar een medespeler te passen. Pasikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Pasikowski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Machulski bereikt de bal nog maar net als eerste. de Pryck is nu in balbezit. de Pryck met een sublieme pass. Pasikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Pasikowski draait met de bal, schiet en ... Zdyluś verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Biedaki Żywiec - GallardoTeam 0:1

17e minuut.
Pasikowski met een sublieme pass. Cueva rent richting de bal. Cueva passt de bal met de wreef. de Pryck is nu in balbezit. de Pryck schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Machulski bereikt de bal nog maar net als eerste. Cueva onderschept slim de pass. Cueva met een sublieme pass. Pasikowski rent richting de bal. Pasikowski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Figurski kan de bal niet met de borst controleren. Cueva begaat een overtreding. Figurski raakt geblesseerd tijdens het duel. Machulski zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Spinelli heeft problemen om de bal te vangen. Krykwiński is nu in balbezit. Krykwiński schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
KS Biedaki Żywiec - GallardoTeam 1:1

37e minuut.
de Pryck is nu in balbezit. Pasikowski rent richting de bal. de Pryck is nu in balbezit. Pasikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Pasikowski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Zimnawoda geeft een lange en hoge pass. Hâncu is nu in balbezit. Cecot schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Cecot krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Biedaki Żywiec 61%, GallardoTeam 39%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
KS Biedaki Żywiec - GallardoTeam 1:1

49e minuut.
Cueva is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Cecot. Cueva is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Ersoy zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Daar is Michniak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pasikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Pasikowski haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Biedaki Żywiec - GallardoTeam 1:2

53e minuut.
Ersoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Ersoy geeft de bal voor. Pasikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Pasikowski schiet op doel. Zimnawoda probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
de Pryck rent richting de bal. de Pryck speelt de bal door. Pasikowski is nu in balbezit. Pasikowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Biedaki Żywiec - GallardoTeam 1:3

89e minuut.
de Pryck is nu in balbezit. de Pryck geeft de bal voor. Pasikowski is nu in balbezit. Pasikowski schiet op doel. Zdyluś maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Biedaki Żywiec - GallardoTeam 1:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Biedaki Żywiec 60%, GallardoTeam 40%.
KS Biedaki Żywiec - GallardoTeam 1:4