Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Nieustraszeni ks Ruch Ekipa Actimela
523 Tactiek Normal
59% Balbezit 41%
31% Spel op eigen helft 69%
19 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
34.7 gemiddelde waardering 21.5
solid Schieten poor
weak Passen poor
average Verdedigen unsatisfactory


13e minuut.
Bobkowski passt de bal met de wreef. Buccirossi rent richting de bal. Buccirossi geeft de bal voor. Batallé springt en kopt de bal. Zagajewski probeert de bal aan de voet te houden. Krysiewicz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

15e minuut.
Reale is nu in balbezit. Reale passt de bal zonder na te denken. Batallé rent richting de bal. Batallé haalt uit met een fantastische trap. Krysiewicz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nieustraszeni ks Ruch - Ekipa Actimela 1:0

33e minuut.
Reale probeert naar een medespeler te passen. Buccirossi bereikt de bal nog maar net als eerste. Buccirossi passt de bal met de wreef. Batallé bereikt de bal nog maar net als eerste. Batallé haalt uit met een fantastische trap. Krysiewicz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

34e minuut.
Sekuła verovert de bal door een tackle van achteren. Gołoś verovert de bal door een tackle van achteren. Gołoś geeft een lange en hoge pass. Urbina rent richting de bal. Urbina schiet op doel. Krysiewicz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Krysiewicz speelt de bal door. Bobkowski kopt de bal weg. Batallé is nu in balbezit. Batallé haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Stuligłowa rent richting de bal. Stuligłowa speelt de bal door. Kuśnierz bereikt de bal nog maar net als eerste. Batallé onderschept slim de pass. Batallé schiet op doel. Krysiewicz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nieustraszeni ks Ruch - Ekipa Actimela 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nieustraszeni ks Ruch 27%, Ekipa Actimela 73%.
Nieustraszeni ks Ruch - Ekipa Actimela 2:0

53e minuut.
Buccirossi kan de bal niet met de borst controleren. Chęciński bereikt de bal nog maar net als eerste. Buccirossi verovert de bal door een tackle van achteren. Batallé rent richting de bal. Batallé haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Bobkowski verovert de bal door een tackle van achteren. Gołoś probeert naar een medespeler te passen. Batallé heeft problemen om de bal te vangen. Batallé schiet op doel. Krysiewicz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nieustraszeni ks Ruch - Ekipa Actimela 3:0

84e minuut.
Reale met een sublieme pass. Daar is Stuligłowa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kizior bereikt de bal nog maar net als eerste. Reale onderschept slim de pass. Reale geeft een lange en hoge pass. Krysiewicz bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nieustraszeni ks Ruch 35%, Ekipa Actimela 65%.
Nieustraszeni ks Ruch - Ekipa Actimela 3:0