Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fc neymarki KP Czyżyny
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
60% Spel op eigen helft 40%
4 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
17.5 gemiddelde waardering 19.3
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


8e minuut.
Kura met een sublieme pass. Rekowski is nu in balbezit. Książek tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Książek krijgt een gele kaart.

11e minuut.
Araszkiewicz speelt de bal door. Śmieszny is nu in balbezit. Pochwała tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pochwała krijgt een gele kaart. Śmieszny is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Śmieszny neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Kura rent richting de bal. Książek is nu in balbezit. Kura onderschept slim de pass. Rekowski is nu in balbezit. Rekowski schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc neymarki 61%, KP Czyżyny 39%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Fc neymarki - KP Czyżyny 0:0

60e minuut.
Herczyk speelt de bal door. Rokosza rent richting de bal. Książek begaat een overtreding. Rokosza wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Rokosza zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Rekowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Rekowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc neymarki - KP Czyżyny 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc neymarki 59%, KP Czyżyny 41%.
Fc neymarki - KP Czyżyny 1:0