Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
sokkerbet Blue Legion
Normal Tactiek top 523
50% Balbezit 50%
42% Spel op eigen helft 58%
19 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
38.3 gemiddelde waardering 28.4
solid Schieten average
average Passen weak
good Verdedigen weak


3e minuut.
Kondakov is nu in balbezit. Kondakov geeft een lange en hoge pass. Parreira kopt de bal weg. Cedro bereikt de bal nog maar net als eerste. Cedro haalt uit met een fantastische trap. Paal! Janocha verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Sturla bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Mürşüdov passt de bal met de wreef. Cedro is nu in balbezit. Sturla legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Sturla krijgt een gele kaart. Cedro is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Parreira legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Janocha kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal.

8e minuut.
Mordechaj is nu in balbezit. Barbachowski onderschept slim de pass. Barbachowski passt de bal met de wreef. Okołowicz rent richting de bal. Okołowicz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Saganowski geeft een hoge lob. Sturla kopt de bal weg. Cedro is nu in balbezit. Cedro draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
sokkerbet - Blue Legion 1:0

23e minuut.
Mürşüdov rent richting de bal. Mürşüdov passt de bal zonder na te denken. Na een snelle pass probeert Balzan de bal onder controle te krijgen. Cedro is nu in balbezit. Cedro draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vignjević met een snelle inworp. Mürşüdov met een sublieme pass. Parreira is nu in balbezit. Parreira haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Mundula passt de bal in één keer door. Uribesalgo bereikt de bal nog maar net als eerste. Mürşüdov onderschept slim de pass. Mürşüdov draait met de bal, schiet en ... Janocha maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
sokkerbet - Blue Legion 2:0

38e minuut.
Mürşüdov probeert naar een medespeler te passen. Vignjević rent richting de bal. Balzan begaat een overtreding. Balzan krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: sokkerbet 49%, Blue Legion 51%.
sokkerbet - Blue Legion 2:0

47e minuut.
Mundula probeert naar een medespeler te passen. Křenek is nu in balbezit. Křenek geeft een hoge lob. Parreira is nu in balbezit. Parreira schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Tomac passt de bal in één keer door. Mürşüdov is nu in balbezit. Mürşüdov met een sublieme pass. Cedro rent richting de bal. Cedro haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Křenek de bal. Cedro is nu in balbezit. Cedro schiet op doel. Janocha werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
sokkerbet - Blue Legion 3:0

53e minuut.
Scorza controleert de bal met de borst. Zagdański rent richting de bal. Scorza schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Scorza krijgt een gele kaart.

54e minuut.
Okołowicz met een snelle inworp. Scorza onderschept slim de pass. Mordechaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Mordechaj draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Saganowski de bal onder controle te krijgen. Zoni kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal!

56e minuut.
Puchalski kopt de bal weg. Okołowicz rent richting de bal. Okołowicz passt de bal in één keer door. Zagdański rent richting de bal. Zagdański draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Inworp. Puchalski met de inworp. Mundula rent richting de bal. Mundula met een sublieme pass. Puchalski geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

63e minuut.
Scorza met een sublieme pass. Majaru rent richting de bal. Majaru speelt de bal door. Parreira rent richting de bal. Parreira draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Vignjević rent richting de bal. Vignjević passt de bal zonder na te denken. Mürşüdov geeft een hoge lob. Cedro heeft problemen om de bal te vangen. Cedro haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Mundula kopt de bal weg. Majaru speelt de bal door. Cedro bereikt de bal nog maar net als eerste. Cedro haalt uit met een fantastische trap. Janocha werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
sokkerbet - Blue Legion 4:0

70e minuut.
Scorza geeft de bal voor. Parreira kopt de bal weg. Cedro is nu in balbezit. Cedro schiet op doel. Janocha maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
sokkerbet - Blue Legion 5:0

71e minuut.
Mundula rent richting de bal. Parreira rent richting de bal. Parreira passt de bal met de wreef. Cedro heeft problemen om de bal te vangen. Cedro haalt uit met een fantastische trap. Janocha verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

85e minuut.
Mundula geeft een lange en hoge pass. Zagdański kopt de bal weg. Daar is Barbachowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mordechaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Mordechaj draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
sokkerbet - Blue Legion 5:1

90e minuut.
Majaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Majaru passt de bal met de wreef. Vignjević met een sublieme pass. Cedro bereikt de bal nog maar net als eerste. Cedro schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: sokkerbet 35%, Blue Legion 65%.
sokkerbet - Blue Legion 5:1