Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Pendraki Lublin Młodzi Wilcy
V Tactiek 343
59% Balbezit 41%
21% Spel op eigen helft 79%
38 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 0
41.5 gemiddelde waardering 21
solid Schieten weak
good Passen unsatisfactory
good Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Crivăţ is nu in balbezit. Crivăţ geeft de bal voor. Dyer kopt de bal weg. Dziedzic bereikt de bal nog maar net als eerste. Dziedzic haalt uit met een fantastische trap. Tiuryn kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

2e minuut.
Daar is Iwańczyk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Deleanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Deleanu passt de bal in één keer door. Dziedzic rent richting de bal. Dziedzic haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

3e minuut.
Motyka speelt de bal door. Dyer rent richting de bal. Dyer speelt de bal door. Daar is Dziedzic, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dziedzic haalt uit met een fantastische trap. Tiuryn verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

6e minuut.
Lurcher geeft de bal voor. Dyer bereikt de bal nog maar net als eerste. Dyer passt de bal zonder na te denken. Deleanu is nu in balbezit. Deleanu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Dyer rent richting de bal. Dyer speelt de bal door. Dziedzic is nu in balbezit. Dziedzic draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Pendraki Lublin - Młodzi Wilcy 1:0

12e minuut.
Fenkanin rent richting de bal. Lurcher onderschept slim de pass. Lurcher speelt de bal door. Dziedzic rent richting de bal. Dziedzic haalt uit met een fantastische trap. Tiuryn probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Dziedzic rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Pendraki Lublin - Młodzi Wilcy 2:0

14e minuut.
Dyer onderschept slim de pass. Dyer geeft de bal voor. Dublin is nu in balbezit. Deleanu is nu in balbezit. Deleanu draait met de bal, schiet en ... Tiuryn bokst de bal weg.

18e minuut.
Dziedzic rent richting de bal. Dziedzic speelt de bal door. Klungelig pakt Deleanu de bal. Deleanu schiet op doel. Osowski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Tiuryn bokst de bal weg. Lurcher is nu in balbezit. Lurcher haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Pendraki Lublin - Młodzi Wilcy 3:0

21e minuut.
Deleanu geeft de bal voor. Dziedzic rent richting de bal. Dziedzic passt de bal zonder na te denken. Deleanu is nu in balbezit. Deleanu schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

22e minuut.
Lurcher speelt de bal door. Dyer bereikt de bal nog maar net als eerste. Dyer passt de bal in één keer door. Dziedzic is nu in balbezit. Dziedzic draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Pendraki Lublin - Młodzi Wilcy 4:0

23e minuut.
Motyka rent richting de bal. Motyka passt de bal zonder na te denken. Osowski geeft een lange en hoge pass. Dziedzic is nu in balbezit. Dziedzic draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

24e minuut.
Teodor kopt de bal weg. Klungelig pakt Lurcher de bal. Lurcher speelt de bal door. Klungelig pakt Dziedzic de bal. Dziedzic haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Lurcher onderschept slim de pass. Lurcher passt de bal met de wreef. Dublin met een sublieme pass. Dyer bereikt de bal nog maar net als eerste. Dyer passt de bal zonder na te denken.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Lurcher verovert de bal door een tackle van achteren. Lurcher probeert naar een medespeler te passen. Deleanu rent richting de bal. Deleanu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Dublin passt de bal zonder na te denken. Dziedzic bereikt de bal nog maar net als eerste. Dziedzic geeft een lange en hoge pass. Deleanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Deleanu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Lurcher is nu in balbezit. Lurcher probeert naar een medespeler te passen. Deleanu is nu in balbezit. Deleanu schiet op doel. Dyer geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Dyer passt de bal met de wreef. Osowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Dziedzic onderschept slim de pass. Dziedzic schiet op doel. Tiuryn maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Pendraki Lublin 19%, Młodzi Wilcy 81%.
FC Pendraki Lublin - Młodzi Wilcy 4:0

46e minuut.
Daar is Motyka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dziedzic onderschept slim de pass. Dziedzic probeert naar een medespeler te passen. Deleanu rent richting de bal. Deleanu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Dyer passt de bal in één keer door. Dublin heeft problemen om de bal te vangen. Dublin probeert naar een medespeler te passen. Dziedzic bereikt de bal nog maar net als eerste. Dziedzic schiet op doel. Tiuryn probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Dziedzic bereikt de bal nog maar net als eerste. Dziedzic draait met de bal, schiet en ... Tiuryn probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Pendraki Lublin - Młodzi Wilcy 5:0

52e minuut.
Na een snelle pass probeert Trosiński de bal onder controle te krijgen. Dublin rent richting de bal. Dublin met een sublieme pass. Deleanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Deleanu draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Pendraki Lublin - Młodzi Wilcy 6:0

58e minuut.
Dublin onderschept slim de pass. Lurcher is nu in balbezit. Lurcher geeft een lange en hoge pass. Deleanu is nu in balbezit. Deleanu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Deleanu is nu in balbezit. Lurcher rent richting de bal. Deleanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Lurcher geeft een hoge lob. Dublin kopt de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Crivăţ passt de bal met de wreef. Dublin rent richting de bal. Dublin met een sublieme pass. Deleanu rent richting de bal. Deleanu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Lurcher rent richting de bal. Lurcher probeert naar een medespeler te passen. Dziedzic rent richting de bal. Dziedzic haalt uit met een fantastische trap. Tiuryn maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Pendraki Lublin - Młodzi Wilcy 7:0

77e minuut.
Przybyś probeert naar een medespeler te passen. Teodor met een sublieme pass. Dublin speelt de bal door. Deleanu is nu in balbezit. Deleanu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Pendraki Lublin - Młodzi Wilcy 8:0

86e minuut.
Baj is nu in balbezit. Lurcher rent richting de bal. Lurcher speelt de bal door. Deleanu rent richting de bal. Deleanu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Lurcher met een sublieme pass. Trempala rent richting de bal. Deleanu onderschept slim de pass. Deleanu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Pendraki Lublin - Młodzi Wilcy 9:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Pendraki Lublin 22%, Młodzi Wilcy 78%.
FC Pendraki Lublin - Młodzi Wilcy 9:0