Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
leeds.united FC B POZNAŃ
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
45% Spel op eigen helft 55%
6 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.7 gemiddelde waardering 15
weak Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


25e minuut.
Krydus geeft de bal voor. Palach bereikt de bal nog maar net als eerste. Czerwiński tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Palach wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Palach kan niet meer verder spelen. Bajor komt het veld opgelopen.

26e minuut.
Zamieniecki probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Czerwiński is nu in balbezit. Czerwiński speelt de bal door. Rózgiewicz rent richting de bal. Rózgiewicz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Rduch met een sublieme pass. Harnaś rent richting de bal. Harnaś met een sublieme pass. Ribicki rent richting de bal. Ribicki draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Na een snelle pass probeert Ziemniak de bal onder controle te krijgen. Harnaś rent richting de bal. Harnaś geeft een hoge lob. Ribicki is nu in balbezit. Ribicki draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: leeds.united 38%, FC B POZNAŃ 62%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
leeds.united - FC B POZNAŃ 0:0

62e minuut.
Daar is Czerwiński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Czerwiński probeert naar een medespeler te passen. Ziemniak speelt de bal door. Rózgiewicz rent richting de bal. Rózgiewicz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Stręt rent richting de bal. Stręt passt de bal zonder na te denken. Bajor rent richting de bal. Ziemniak onderschept slim de pass. Ziemniak schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Ribicki is nu in balbezit. Krydus is nu in balbezit. Ribicki verovert de bal door een tackle van achteren. Ribicki haalt uit met een fantastische trap. Kuzio maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
leeds.united - FC B POZNAŃ 1:0

90e minuut.
Ząbecki raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Madera komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: leeds.united 52%, FC B POZNAŃ 48%.
leeds.united - FC B POZNAŃ 1:0