Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
niepokonanj F.C Czarni
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
55% Spel op eigen helft 45%
6 Doelpogingen 12
3 Overtredingen 3
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
17 gemiddelde waardering 17.5
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Szwech met een snelle inworp. Gołyga bereikt de bal nog maar net als eerste. Chlipała is nu in balbezit. Gołyga onderschept slim de pass. Gołyga schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Rzeszutko geeft een lange en hoge pass. Inworp. Jurczyga met de inworp. Szwech rent richting de bal. Szwech geeft een lange en hoge pass. Nawoj probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Krupski rent richting de bal. Krupski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Wyrzucki bereikt de bal nog maar net als eerste. Wyrzucki geeft een lange en hoge pass. Brycht kopt de bal weg. Gołyga bereikt de bal nog maar net als eerste. Gołyga draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Na een snelle pass probeert Sekielski de bal onder controle te krijgen. Krupski is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Sekielski ... Strafschop! Sekielski krijgt een gele kaart. Krupski is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Krupski legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: niepokonanj 51%, F.C Czarni 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
niepokonanj - F.C Czarni 0:0

49e minuut.
Matys bereikt de bal nog maar net als eerste. Gołyga onderschept slim de pass. Gołyga probeert naar een medespeler te passen. Krupski is nu in balbezit. Krupski draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

65e minuut.
Barszcz bereikt de bal nog maar net als eerste. Krupski is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Barszcz. Barszcz krijgt een gele kaart.

67e minuut.
Brycht met een sublieme pass. Chlipała rent richting de bal. Chlipała passt de bal zonder na te denken. Ozimkowski heeft problemen om de bal te vangen. Ozimkowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
niepokonanj - F.C Czarni 1:0

87e minuut.
Matys passt de bal in één keer door. Zawała rent richting de bal. Kondraciuk begaat een overtreding. Zawała is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Zawała zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: niepokonanj 59%, F.C Czarni 41%.
niepokonanj - F.C Czarni 1:0