Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Revealed Orangutan FC
532 Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
36% Spel op eigen helft 64%
34 Doelpogingen 0
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
46.5 gemiddelde waardering 32.2
formidable Schieten average
good Passen average
solid Verdedigen average


1e minuut.
Szőcs passt de bal met de wreef. Petera bereikt de bal nog maar net als eerste. Petera passt de bal zonder na te denken. Kornmann is nu in balbezit. Kornmann schiet op doel. Dobíral probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Revealed - Orangutan FC 1:0

7e minuut.
Szostak geeft een lange en hoge pass. Fogel geeft een hoge lob. Herbut heeft problemen om de bal te vangen. Talavera rent richting de bal. Talavera schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Kornmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Kornmann draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Szőcs geeft een lange en hoge pass. Petera is nu in balbezit. Denkiewicz probeert naar een medespeler te passen. Talavera bereikt de bal nog maar net als eerste. Talavera schiet op doel. Dobíral kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

17e minuut.
Kornmann heeft problemen om de bal te vangen. Hoàng Khải bereikt de bal nog maar net als eerste. Kornmann onderschept slim de pass. Kornmann schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Revealed - Orangutan FC 2:0

29e minuut.
Petera speelt de bal door. Matecki is nu in balbezit. Talavera verovert de bal door een tackle van achteren. Talavera haalt uit met een fantastische trap. Dobíral maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Revealed - Orangutan FC 3:0

30e minuut.
Kiszka geeft een hoge lob. Inworp. Premessi met een snelle inworp. Kornmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Kornmann haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Zwirko bereikt de bal nog maar net als eerste. Gintel begaat een overtreding. Zwirko is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Zwirko met een snel genomen vrije trap. Klungelig pakt Kornmann de bal. Kornmann schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Kornmann probeert naar een medespeler te passen. Herbut rent richting de bal. Herbut passt de bal zonder na te denken. Daar is Talavera, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Talavera draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Premessi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Magierowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Petera maakt een afschuwelijke overtreding. Petera krijgt een gele kaart.

42e minuut.
Bello speelt de bal door. Petera met een sublieme pass. Kornmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Talavera is nu in balbezit. Talavera draait met de bal, schiet en ... Dobíral kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Kornmann is nu in balbezit. Kornmann draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Revealed - Orangutan FC 4:0

44e minuut.
Duriez onderschept slim de pass. Petera met een sublieme pass. Klungelig pakt Kornmann de bal. Kornmann haalt uit met een fantastische trap. Matecki heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Revealed - Orangutan FC 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Revealed 42%, Orangutan FC 58%.
Revealed - Orangutan FC 5:0

46e minuut.
Kiszka met een sublieme pass. Premessi bereikt de bal nog maar net als eerste. Premessi probeert naar een medespeler te passen. Kornmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Kornmann draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

47e minuut.
Duriez zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Petera rent richting de bal. Petera passt de bal met de wreef. Kornmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Kornmann schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Kornmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Kornmann haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

49e minuut.
Hoàng Khải speelt de bal door. Bello rent richting de bal. Bello geeft een lange en hoge pass. Talavera rent richting de bal. Talavera draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Inworp. Szőcs zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Petera rent richting de bal. Petera geeft een lange en hoge pass. Talavera krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Gintel rent richting de bal. Khursa onderschept slim de pass. Khursa geeft de bal voor. Kornmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Kornmann draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Szőcs verovert de bal door een tackle van achteren. Szőcs speelt de bal door. Talavera bereikt de bal nog maar net als eerste. Talavera draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Revealed - Orangutan FC 6:0

58e minuut.
Magierowski met een sublieme pass. Gintel heeft problemen om de bal te vangen. Talavera onderschept slim de pass. Talavera schiet op doel. Dobíral kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

60e minuut.
Szostak bereikt de bal nog maar net als eerste. Premessi onderschept slim de pass. Premessi probeert naar een medespeler te passen. Kornmann rent richting de bal. Kornmann draait met de bal, schiet en ... Dobíral probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

65e minuut.
Petera rent richting de bal. Petera geeft een lange en hoge pass. Hoàng Khải rent richting de bal. Talavera verovert de bal door een tackle van achteren. Talavera draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Khursa passt de bal zonder na te denken. Premessi bereikt de bal nog maar net als eerste. Premessi probeert naar een medespeler te passen. Kornmann is nu in balbezit. Kornmann haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Duriez verovert de bal door een tackle van achteren. Duriez geeft een lange en hoge pass. Kornmann is nu in balbezit. Kornmann schiet op doel. Dobíral probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Revealed - Orangutan FC 7:0

72e minuut.
Duriez probeert naar een medespeler te passen. Premessi probeert naar een medespeler te passen. Matecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Talavera verovert de bal door een tackle van achteren. Talavera haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Duriez met de inworp. Premessi rent richting de bal. Premessi geeft de bal voor. Daar is Kornmann, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dobíral bokst de bal weg.

75e minuut.
Kiszka met een sublieme pass. Szőcs bereikt de bal nog maar net als eerste. Szőcs geeft een lange en hoge pass. Kornmann is nu in balbezit. Kornmann schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Szőcs met een sublieme pass. Matecki onderschept slim de pass. Kornmann heeft problemen om de bal te vangen. Kornmann draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Revealed - Orangutan FC 8:0

84e minuut.
Bello met een sublieme pass. Klungelig pakt Premessi de bal. Premessi passt de bal met de wreef. Talavera is nu in balbezit. Talavera schiet op doel. Dobíral kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Talavera is nu in balbezit. Talavera schiet op doel. Dobíral werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Revealed - Orangutan FC 9:0

88e minuut.
Szőcs probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Szőcs met een sublieme pass. Kiszka is nu in balbezit. Kornmann verovert de bal door een tackle van achteren. Kornmann haalt uit met een fantastische trap. Dobíral probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Talavera bereikt de bal nog maar net als eerste. Talavera draait met de bal, schiet en ... Dobíral probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Revealed - Orangutan FC 10:0

89e minuut.
Talavera verovert de bal door een tackle van achteren. Talavera passt de bal met de wreef. Kornmann met een sublieme pass. Premessi heeft problemen om de bal te vangen. Premessi geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Revealed 31%, Orangutan FC 69%.
Revealed - Orangutan FC 10:0