Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
New Real LSZ Krzątka
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
47% Spel op eigen helft 53%
7 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.4 gemiddelde waardering 16.5
poor Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen hopeless


2e minuut.
Polok verovert de bal door een tackle van achteren. Polok met een sublieme pass. Paluszkiewicz is nu in balbezit. Oczko heeft problemen om de bal te vangen. Oczko haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
New Real - LSZ Krzątka 1:0

15e minuut.
Mroczek verovert de bal door een tackle van achteren. Mroczek probeert naar een medespeler te passen. Siemieniuk is nu in balbezit. Siemieniuk schiet op doel. Gomoliński controleert de bal met de borst.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
New Real - LSZ Krzątka 1:1

25e minuut.
Siemieniuk rent richting de bal. Paluszkiewicz rent richting de bal. Dawidowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Oczko is nu in balbezit. Oczko haalt uit met een fantastische trap. Kalinowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: New Real 48%, LSZ Krzątka 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
New Real - LSZ Krzątka 1:1

55e minuut.
Rodziewicz geeft de bal voor. Kopytko bereikt de bal nog maar net als eerste. Kopytko probeert naar een medespeler te passen. Mroczek is nu in balbezit. Mroczek draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Paluszkiewicz is nu in balbezit. Siemieniuk begaat een overtreding. Paluszkiewicz is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Białkowski zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Kołpaczyński kan de bal niet met de borst controleren. Kołpaczyński geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: New Real 46%, LSZ Krzątka 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
New Real - LSZ Krzątka 1:1