Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Albatros FC Olimpia Łomżyng
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
44% Spel op eigen helft 56%
12 Doelpogingen 7
4 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.8 gemiddelde waardering 18.1
slecht Schieten slecht
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


9e minuut.
Kusak met de inworp. Kremblewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Rżeński tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Rżeński krijgt een gele kaart.

18e minuut.
Kurcewicz is nu in balbezit. Rżeński onderschept slim de pass. Rżeński passt de bal met de wreef. Kobeszko is nu in balbezit. Kobeszko haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Kremblewski met een sublieme pass. Pilszak heeft problemen om de bal te vangen. Podżorski rent richting de bal. Kaferski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaferski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Albatros FC - Olimpia Łomżyng 0:1

29e minuut.
Kremblewski geeft de bal voor. Kapłan kopt de bal weg. Kaferski kan de bal niet met de borst controleren. Kaferski schiet op doel. Czekański werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Albatros FC - Olimpia Łomżyng 0:2

32e minuut.
Kremblewski speelt de bal door. Daar is Fornal, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fornal geeft de bal voor. Rżeński heeft problemen om de bal te vangen. Rżeński schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Konopski verovert de bal door een tackle van achteren. Konopski probeert naar een medespeler te passen. Daar is Gołąb, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chraca bereikt de bal nog maar net als eerste. Chraca haalt uit met een fantastische trap. Czekański probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Albatros FC 54%, Olimpia Łomżyng 46%.
Albatros FC - Olimpia Łomżyng 0:2

54e minuut.
Pilszak passt de bal in één keer door. Holewiński is nu in balbezit. Holewiński passt de bal in één keer door. Kobeszko is nu in balbezit. Kobeszko schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Konopski geeft een hoge lob. Kobeszko bereikt de bal nog maar net als eerste. Fornal is nu in balbezit. Kobeszko verovert de bal door een tackle van achteren. Kobeszko schiet op doel. Wrzecionkowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Rżeński is nu in balbezit. Rżeński draait met de bal, schiet en ... Wrzecionkowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

60e minuut.
Holewiński is nu in balbezit. Holewiński geeft de bal voor. Kurcewicz is nu in balbezit. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Garbuz neemt de hoekschop. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

64e minuut.
Holewiński passt de bal met de wreef. Rżeński is nu in balbezit. Rżeński draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Fornal de bal onder controle te krijgen. Wrzecionkowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Albatros FC - Olimpia Łomżyng 1:2

68e minuut.
Rżeński raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Piekarek komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Magowski rent richting de bal. Kaferski bereikt de bal nog maar net als eerste. Pilszak tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pilszak krijgt een gele kaart.

85e minuut.
Daar is Kurcewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Piekarek bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Kurcewicz zijn tegenspeler op de grond. Kurcewicz krijgt een gele kaart. Piekarek is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Holewiński zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Kobeszko is nu in balbezit. Kobeszko schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Albatros FC 35%, Olimpia Łomżyng 65%.
Albatros FC - Olimpia Łomżyng 1:2