Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Wściekłe Piżmaki Leśne Dziki
Normal Tactiek 442
52% Balbezit 48%
47% Spel op eigen helft 53%
11 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.9 gemiddelde waardering 22.2
poor Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Rymarz speelt de bal door. Januszczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Dembski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Dembski krijgt een gele kaart.

2e minuut.
Daar is Rymarz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Smaczny tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Rymarz raakt geblesseerd tijdens het duel. Isbrandt met een snel genomen vrije trap. Gontarz heeft problemen om de bal te vangen. Januszczak rent richting de bal. Januszczak draait met de bal, schiet en ... Chwiałkowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Wściekłe Piżmaki - Leśne Dziki 1:0

6e minuut.
Sewera is nu in balbezit. Forc verovert de bal door een tackle van achteren. Forc speelt de bal door. Dembski rent richting de bal. Dembski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Januszczak rent richting de bal. Benkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Sroka bereikt de bal nog maar net als eerste. Rymarz onderschept slim de pass. Rymarz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Ruta bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruta geeft de bal voor. Chwiałkowski met een sublieme pass. Forc is nu in balbezit. Forc draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Lampka met een harde bal richting middenveld. Smaczny kopt de bal weg. Daar is Ruta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Forc is nu in balbezit. Forc haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Isbrandt is nu in balbezit. Tekiela verovert de bal door een tackle van achteren. Tekiela passt de bal zonder na te denken. Forc is nu in balbezit. Forc schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Tędzyński met een snelle inworp. Forc heeft problemen om de bal te vangen. Forc passt de bal met de wreef. Dembski bereikt de bal nog maar net als eerste. Dembski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Wściekłe Piżmaki - Leśne Dziki 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wściekłe Piżmaki 50%, Leśne Dziki 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Wściekłe Piżmaki - Leśne Dziki 1:1

46e minuut.
Forc is nu in balbezit. Rymarz is nu in balbezit. Forc schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Rymarz roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Rymarz kan niet meer verder spelen. Olszyna komt het veld opgelopen.

50e minuut.
Ruta speelt de bal door. Isbrandt speelt de bal door. Sieczka probeert naar een medespeler te passen. Olszyna is nu in balbezit. Olszyna haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Wściekłe Piżmaki - Leśne Dziki 2:1

59e minuut.
Ruta bereikt de bal nog maar net als eerste. Tekiela rent richting de bal. Ruta onderschept slim de pass. Olszyna bereikt de bal nog maar net als eerste. Olszyna schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Wściekłe Piżmaki - Leśne Dziki 3:1

72e minuut.
Łapka passt de bal met de wreef. Mrowiec heeft problemen om de bal te vangen. Mrowiec probeert naar een medespeler te passen. Januszczak is nu in balbezit. Januszczak schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

77e minuut.
Dembski bereikt de bal nog maar net als eerste. Isbrandt bereikt de bal nog maar net als eerste. Isbrandt geeft een lange en hoge pass. Januszczak is nu in balbezit. Januszczak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Wściekłe Piżmaki - Leśne Dziki 4:1

89e minuut.
Łapka probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Tędzyński geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Dembski rent richting de bal. Dembski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Wściekłe Piżmaki - Leśne Dziki 4:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wściekłe Piżmaki 45%, Leśne Dziki 55%.
Wściekłe Piżmaki - Leśne Dziki 4:2