Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Relax Pałuki FC Stojące Węże
541 Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
38% Spel op eigen helft 62%
19 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
28.3 gemiddelde waardering 22.4
good Schieten weak
poor Passen weak
poor Verdedigen unsatisfactory


11e minuut.
Kostrzewa zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Remiszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Remiszewski geeft de bal voor. Dziubański rent richting de bal. Dziubański haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Relax Pałuki FC - Stojące Węże 0:1

14e minuut.
Rudziński is nu in balbezit. Rudziński passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Sarnat de bal. Strugarek bereikt de bal nog maar net als eerste. Strugarek haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

16e minuut.
Szczur geeft een hoge lob. Sarnat bereikt de bal nog maar net als eerste. Sarnat passt de bal in één keer door. Kostrzewa bereikt de bal nog maar net als eerste. Kostrzewa draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Stefański verovert de bal door een tackle van achteren. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Szczur zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lelito geeft een hoge lob. Tălpaciu krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Jarek is nu in balbezit. Szczur verovert de bal door een tackle van achteren. Szczur geeft een lange en hoge pass. Tălpaciu rent richting de bal. Tălpaciu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Relax Pałuki FC 38%, Stojące Węże 62%.
Relax Pałuki FC - Stojące Węże 0:1

50e minuut.
Strugarek passt de bal met de wreef. Lumpek is nu in balbezit. Lumpek geeft de bal voor. Daar is Tălpaciu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tălpaciu schiet op doel. Oskierko probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

61e minuut.
Klungelig pakt Remiszewski de bal. Strugarek is nu in balbezit. Strugarek passt de bal zonder na te denken. Tălpaciu is nu in balbezit. Tălpaciu draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Grzywiński kopt de bal weg. Klungelig pakt Tălpaciu de bal. Sarnat rent richting de bal. Tălpaciu verovert de bal door een tackle van achteren. Tălpaciu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Szczur speelt de bal door. Lelito is nu in balbezit. Lelito geeft een hoge lob. Klungelig pakt Tălpaciu de bal. Tălpaciu schiet op doel. Oskierko verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal!

71e minuut.
Na een snelle pass probeert Stefański de bal onder controle te krijgen. Strugarek rent richting de bal. Strugarek geeft een hoge lob. Tălpaciu is nu in balbezit. Tălpaciu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Relax Pałuki FC - Stojące Węże 1:1

79e minuut.
Szczur passt de bal met de wreef. Jurasik geeft een lange en hoge pass. Tălpaciu is nu in balbezit. Tălpaciu haalt uit met een fantastische trap. Oskierko werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Strugarek verovert de bal door een tackle van achteren. Strugarek probeert naar een medespeler te passen. Lumpek rent richting de bal. Tălpaciu verovert de bal door een tackle van achteren. Tălpaciu schiet op doel. Oskierko bokst de bal weg.

89e minuut.
Daar is Hinz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hinz geeft de bal voor. Tălpaciu bereikt de bal nog maar net als eerste. Tălpaciu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Relax Pałuki FC - Stojące Węże 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Relax Pałuki FC 38%, Stojące Węże 62%.
Relax Pałuki FC - Stojące Węże 2:1