Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Powiśle Warszawa FC Cotopiłkanożna
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
39% Spel op eigen helft 61%
14 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.6 gemiddelde waardering 15.8
weak Schieten poor
poor Passen hopeless
unsatisfactory Verdedigen poor


22e minuut.
Magiera bereikt de bal nog maar net als eerste. Cyrzan is nu in balbezit. Cyrzan passt de bal in één keer door. Manuszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Manuszewski schiet op doel. Ostafiński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

28e minuut.
Jabłko trapt de bal weg. Wewiórski probeert de bal met de borst te controleren. Mazowiecki met een sublieme pass. Manuszewski heeft problemen om de bal te vangen. Manuszewski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Zapotoczny bereikt de bal nog maar net als eerste. Staniszewski verovert de bal door een tackle van achteren. Staniszewski probeert naar een medespeler te passen. Manuszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Manuszewski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Powiśle Warszawa - FC Cotopiłkanożna 1:0

39e minuut.
Klungelig pakt Pasiak de bal. Mazowiecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Pasiak begaat een overtreding. Pasiak krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Powiśle Warszawa 41%, FC Cotopiłkanożna 59%.
FC Powiśle Warszawa - FC Cotopiłkanożna 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Powiśle Warszawa 38%, FC Cotopiłkanożna 62%.
FC Powiśle Warszawa - FC Cotopiłkanożna 1:0