Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
David Team black knight
nowa 3 liga Tactiek ----
59% Balbezit 41%
34% Spel op eigen helft 66%
24 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 1
39.5 gemiddelde waardering 24.5
matig Schieten zwak
goed Passen waardeloos
zwak Verdedigen slecht


4e minuut.
Kendzia geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lucca zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kerkai bereikt de bal nog maar net als eerste. Kerkai draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Yáñez maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Kelk kopt de bal weg. Daar is Kerkai, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Heras is nu in balbezit. Heras draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Yáñez geeft de bal voor. Inworp. Jochimsen zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Heras bereikt de bal nog maar net als eerste. Heras geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Paro kopt de bal weg. Klungelig pakt Kelk de bal. Kelk passt de bal in één keer door. Kerkai bereikt de bal nog maar net als eerste. Kerkai draait met de bal, schiet en ... Coc kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

28e minuut.
Jochimsen geeft een lange en hoge pass. Yáñez probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kerkai bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Kerkai, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kerkai schiet op doel. Coc verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Kerkai bereikt de bal nog maar net als eerste. Kerkai haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
David Team - black knight 1:0

32e minuut.
Lucca bereikt de bal nog maar net als eerste. Lucca geeft de bal voor. Daar is Saccardo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kerkai bereikt de bal nog maar net als eerste. Kerkai schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

37e minuut.
Jochimsen passt de bal met de wreef. Heras is nu in balbezit. Heras passt de bal in één keer door. Bigus bereikt de bal nog maar net als eerste. Bigus haalt uit met een fantastische trap. Coc verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Lăzărescu de bal. Kerkai bereikt de bal nog maar net als eerste. Kerkai haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Jochimsen passt de bal zonder na te denken. Heras bereikt de bal nog maar net als eerste. Heras met een sublieme pass. Klungelig pakt Kerkai de bal. Kerkai schiet op doel. Coc verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: David Team 41%, black knight 59%.
David Team - black knight 1:0

68e minuut.
Bilgeataoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bilgeataoğlu geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lucca met een snelle inworp. Heras geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Kerkai bereikt de bal nog maar net als eerste. Heras heeft problemen om de bal te vangen. Heras passt de bal in één keer door. Kerkai bereikt de bal nog maar net als eerste. Kerkai haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Jochimsen zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Heras heeft problemen om de bal te vangen. Heras geeft een hoge lob. Kerkai bereikt de bal nog maar net als eerste. Kerkai draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Kelk rent richting de bal. Kelk geeft een lange en hoge pass. Kerkai rent richting de bal. Kerkai schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
David Team - black knight 2:0

81e minuut.
Schrijvers rent richting de bal. Schrijvers passt de bal in één keer door. Bilgeataoğlu is nu in balbezit. Bigus onderschept slim de pass. Bigus haalt uit met een fantastische trap. Coc verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Yáñez controleert de bal met de borst.
GOOOAAAAAAL!!!
David Team - black knight 3:0

83e minuut.
Yáñez geeft een hoge lob. Saccardo probeert de bal met de borst te controleren. Kerkai bereikt de bal nog maar net als eerste. Heras is nu in balbezit. Heras schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Barcă bereikt de bal nog maar net als eerste. Barcă passt de bal zonder na te denken. Bigus is nu in balbezit. Bigus haalt uit met een fantastische trap. Coc maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
David Team - black knight 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: David Team 27%, black knight 73%.
David Team - black knight 4:0