Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
David Team Shadowmakers
nowa 3 liga Tactiek Attack
55% Balbezit 45%
35% Spel op eigen helft 65%
17 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
39.4 gemiddelde waardering 34.1
matig Schieten redelijk
goed Passen zwak
zwak Verdedigen goed


1e minuut.
Schrijvers is nu in balbezit. Bigus bereikt de bal nog maar net als eerste. Bigus met een sublieme pass. Kerkai bereikt de bal nog maar net als eerste. Kerkai schiet op doel. Rabenda verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat. Esnal heeft problemen om de bal te vangen. Rabenda bokst de bal weg.

6e minuut.
Heras onderschept slim de pass. Heras probeert naar een medespeler te passen. Kerkai rent richting de bal. Kerkai schiet op doel. Rabenda maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Uzdowski probeert naar een medespeler te passen. Ebersbach bereikt de bal nog maar net als eerste. Ebersbach passt de bal zonder na te denken. Soltész rent richting de bal. Soltész schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
David Team - Shadowmakers 0:1

28e minuut.
Lucca geeft de bal voor. Bigus kopt de bal weg. Kerkai rent richting de bal. Kerkai draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
David Team - Shadowmakers 1:1

30e minuut.
Soltész rent richting de bal. Ebersbach bereikt de bal nog maar net als eerste. Ebersbach probeert naar een medespeler te passen. Casalini rent richting de bal. Casalini schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Inworp. Lucca met een snelle inworp. Heras probeert naar een medespeler te passen. Bigus rent richting de bal. Bigus draait met de bal, schiet en ... Rabenda kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Krudtmayer rent richting de bal. Kerkai onderschept slim de pass. Kerkai schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
David Team - Shadowmakers 2:1

37e minuut.
Báč bereikt de bal nog maar net als eerste. Inworp. Báč met een snelle inworp. Uzdowski rent richting de bal. Uzdowski geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

45e minuut.
de la Cruz bereikt de bal nog maar net als eerste. de la Cruz geeft een lange en hoge pass. Esnal probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kerkai bereikt de bal nog maar net als eerste. Kerkai haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Kerkai is nu in balbezit. Kerkai haalt uit met een fantastische trap. Rabenda probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: David Team 42%, Shadowmakers 58%.
David Team - Shadowmakers 2:1

52e minuut.
Krudtmayer is nu in balbezit. Krudtmayer geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lucca met de inworp. Heras geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Jochimsen geeft een hoge lob. Rabenda probeert naar een medespeler te passen. Schrijvers kopt de bal weg. Bigus is nu in balbezit. Bigus draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Uzdowski passt de bal zonder na te denken. Báč rent richting de bal. Báč passt de bal zonder na te denken. Casalini rent richting de bal. Casalini schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Casalini kopt de bal weg. Emmanouelidis met een sublieme pass. Bigus kopt de bal weg. Kerkai bereikt de bal nog maar net als eerste. Kerkai schiet op doel. Rabenda bokst de bal weg. Kerkai is nu in balbezit. Kerkai draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
David Team - Shadowmakers 3:1

78e minuut.
Daar is Kerkai, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lucca rent richting de bal. Lucca geeft de bal voor. Kerkai rent richting de bal. Heras is nu in balbezit. De bal vliegt tegen de lat. Esnal kan de bal niet met de borst controleren.
GOOOAAAAAAL!!!
David Team - Shadowmakers 4:1

82e minuut.
Schrijvers geeft een lange en hoge pass. Krudtmayer rent richting de bal. Kerkai onderschept slim de pass. Kerkai draait met de bal, schiet en ... Rabenda maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
David Team - Shadowmakers 5:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: David Team 28%, Shadowmakers 72%.
David Team - Shadowmakers 5:1