Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pogoń Wiskitki Podhale Nowy Targ
Normal Tactiek Pablo 523
47% Balbezit 53%
59% Spel op eigen helft 41%
3 Doelpogingen 19
2 Overtredingen 4
2 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 22
weak Schieten unsatisfactory
weak Passen poor
unsatisfactory Verdedigen weak


2e minuut.
Giza met de inworp. Ejsmont rent richting de bal. Fraczek begaat een overtreding. Fraczek krijgt een gele kaart.

13e minuut.
Bugalski rent richting de bal. Matuszczyk onderschept slim de pass. Matuszczyk met een sublieme pass. Parada is nu in balbezit. Parada schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Bugalski is nu in balbezit. Wardencki rent richting de bal. Bugalski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bugalski schiet op doel. Kierzek probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pogoń Wiskitki - Podhale Nowy Targ 0:1

31e minuut.
Wardencki is nu in balbezit. Gierejkiewicz rent richting de bal. Wardencki onderschept slim de pass. Ejsmont bereikt de bal nog maar net als eerste. Ejsmont draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Gierejkiewicz is nu in balbezit. Tamulski verovert de bal door een tackle van achteren. Fraczek bereikt de bal nog maar net als eerste. Ejsmont onderschept slim de pass. Ejsmont draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Giza onderschept slim de pass. Lerch is nu in balbezit. Giza tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Giza krijgt een gele kaart.

41e minuut.
Gąsiennica bereikt de bal nog maar net als eerste. Czachowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Giza begaat een overtreding. Giza krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pogoń Wiskitki 61%, Podhale Nowy Targ 39%.
Pogoń Wiskitki - Podhale Nowy Targ 0:1

46e minuut.
Gąsiennica passt de bal in één keer door. Ejsmont bereikt de bal nog maar net als eerste. Czachowski maakt een afschuwelijke overtreding. Czachowski krijgt een gele kaart.

52e minuut.
Ejsmont probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kierzek bereikt de bal nog maar net als eerste. Ejsmont onderschept slim de pass. Wardencki is nu in balbezit. Wardencki draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Gąsiennica bereikt de bal nog maar net als eerste. Lerch rent richting de bal. Wańdoch tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Lerch raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Lerch kan niet meer verder spelen.

59e minuut.
Ejsmont is nu in balbezit. Ejsmont passt de bal zonder na te denken. Bugalski is nu in balbezit. Bugalski schiet op doel. Matuszczyk probeert de bal aan de voet te houden. Miodopolski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

68e minuut.
Gierejkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Bugalski onderschept slim de pass. Kierzek rent richting de bal. Bugalski onderschept slim de pass. Bugalski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Pogoń Wiskitki - Podhale Nowy Targ 0:2

72e minuut.
Gąsiennica rent richting de bal. Gąsiennica passt de bal zonder na te denken. Tomczyk is nu in balbezit. Ejsmont verovert de bal door een tackle van achteren. Ejsmont haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

90e minuut.
Wańdoch bereikt de bal nog maar net als eerste. Stawicki verovert de bal door een tackle van achteren. Stawicki met een sublieme pass. Parada is nu in balbezit. Parada draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Gierejkiewicz raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pogoń Wiskitki 57%, Podhale Nowy Targ 43%.
Pogoń Wiskitki - Podhale Nowy Targ 0:2