Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
BKS Stal Bielsko-Biała OrłyJS
No Ultra`98 Tactiek Normal
60% Balbezit 40%
41% Spel op eigen helft 59%
22 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
32.5 gemiddelde waardering 20.5
average Schieten weak
average Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Soliwoda rent richting de bal. Muiño onderschept slim de pass. Chrapek maakt een afschuwelijke overtreding. Muiño wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

6e minuut.
Gazda is nu in balbezit. Soliwoda rent richting de bal. Gazda verovert de bal door een tackle van achteren. Miłosz rent richting de bal. Miłosz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Soliwoda onderschept slim de pass. Kuśmierski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuśmierski passt de bal zonder na te denken. Krzemionka is nu in balbezit. Krzemionka haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Borgetti rent richting de bal. Laszczyk begaat een overtreding. Borgetti is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Borgetti met een snel genomen vrije trap. Klungelig pakt Kędziorski de bal. Gazda rent richting de bal. Gazda draait met de bal, schiet en ... Pałasz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BKS Stal Bielsko-Biała - OrłyJS 1:0

16e minuut.
Soliwoda bereikt de bal nog maar net als eerste. Muiño rent richting de bal. Muiño passt de bal met de wreef. Miłosz bereikt de bal nog maar net als eerste. Miłosz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
BKS Stal Bielsko-Biała - OrłyJS 2:0

27e minuut.
Gazda passt de bal zonder na te denken. Miłosz rent richting de bal. Chrapek tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Chrapek krijgt een gele kaart.

28e minuut.
Songin zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kuśmierski is nu in balbezit. Kuśmierski passt de bal met de wreef. Krzemionka bereikt de bal nog maar net als eerste. Krzemionka haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
MacLergain maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Laszczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Gazda verovert de bal door een tackle van achteren. Miłosz bereikt de bal nog maar net als eerste. Miłosz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Laszczyk geeft een lange en hoge pass. Prosenik kopt de bal weg. Miłosz is nu in balbezit. Gazda rent richting de bal. Gazda schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Prosenik rent richting de bal. Prosenik passt de bal zonder na te denken. Miłosz is nu in balbezit. Gazda is nu in balbezit. Gazda draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BKS Stal Bielsko-Biała 38%, OrłyJS 62%.
BKS Stal Bielsko-Biała - OrłyJS 2:0

52e minuut.
Prosenik speelt de bal door. Gazda rent richting de bal. Gazda passt de bal met de wreef. Miłosz bereikt de bal nog maar net als eerste. Miłosz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Gazda rent richting de bal. Gazda met een sublieme pass. Kędziorski is nu in balbezit. Miłosz onderschept slim de pass. Miłosz draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

61e minuut.
Borgetti speelt de bal door. Klungelig pakt Prosenik de bal. Prosenik passt de bal met de wreef. Gazda is nu in balbezit. Gazda schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Muiño is nu in balbezit. Soliwoda bereikt de bal nog maar net als eerste. Muiño verovert de bal door een tackle van achteren. Miłosz bereikt de bal nog maar net als eerste. Miłosz draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
BKS Stal Bielsko-Biała - OrłyJS 3:0

67e minuut.
Muiño met de inworp. Miłosz is nu in balbezit. Miłosz passt de bal in één keer door. Gazda is nu in balbezit. Gazda draait met de bal, schiet en ... Pałasz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
BKS Stal Bielsko-Biała - OrłyJS 4:0

77e minuut.
Borgetti onderschept slim de pass. Borgetti passt de bal zonder na te denken. Miłosz rent richting de bal. Gazda is nu in balbezit. Gazda schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Prosenik met een sublieme pass. Muiño bereikt de bal nog maar net als eerste. Muiño speelt de bal door. Gazda bereikt de bal nog maar net als eerste. Gazda haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
BKS Stal Bielsko-Biała - OrłyJS 5:0

87e minuut.
Gazda rent richting de bal. Kędziorski rent richting de bal. Miłosz rent richting de bal. Gazda bereikt de bal nog maar net als eerste. Gazda schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BKS Stal Bielsko-Biała 45%, OrłyJS 55%.
BKS Stal Bielsko-Biała - OrłyJS 5:0