Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-03-06 21:04
  • Competitiewedstrijd: Liga VI.0028
  • Stadion: VIKORO Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 2776
VIKORO Flying Rats
Normal Tactiek wcislowlazlo
50% Balbezit 50%
54% Spel op eigen helft 46%
7 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
18 gemiddelde waardering 18.5
poor Schieten weak
unsatisfactory Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


11e minuut.
Kłopotek passt de bal zonder na te denken. Wolanik rent richting de bal. Rydel rent richting de bal. Wolanik verovert de bal door een tackle van achteren. Wolanik schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Bałecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Politankiewicz rent richting de bal. Bałecki onderschept slim de pass. Bałecki haalt uit met een fantastische trap. Lund werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat. Bałecki is nu in balbezit. Bałecki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
VIKORO - Flying Rats 1:0

18e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kłopotek met de inworp. Sendra bereikt de bal nog maar net als eerste. Sendra geeft een lange en hoge pass. Wolanik springt en kopt de bal. Tymianek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

31e minuut.
Niewiarowski onderschept slim de pass. Niewiarowski passt de bal zonder na te denken. Wachnik is nu in balbezit. Wolanik is nu in balbezit. Wolanik schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: VIKORO 61%, Flying Rats 39%.
VIKORO - Flying Rats 1:0

66e minuut.
Sendra geeft een hoge lob. Rydel kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Wachnik de bal onder controle te krijgen. Wachnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Wachnik schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Szucki bereikt de bal nog maar net als eerste. Kłopotek verovert de bal door een tackle van achteren. Kłopotek met een sublieme pass. Wolanik bereikt de bal nog maar net als eerste. Wolanik schiet op doel. Tymianek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Kłopotek geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Daar is Sendra, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wolanik is nu in balbezit. Wolanik schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
VIKORO - Flying Rats 1:1

81e minuut.
Sendra is nu in balbezit. Sendra geeft een lange en hoge pass. Wachnik heeft problemen om de bal te vangen. Wolanik bereikt de bal nog maar net als eerste. Wolanik draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: VIKORO 48%, Flying Rats 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
VIKORO - Flying Rats 1:1