Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-02-27 21:05
  • Competitiewedstrijd: Liga VI.0028
  • Stadion: Firosy Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 2833
Iskra Iskrzynia VIKORO
Pierwsza Tactiek Normal
59% Balbezit 41%
27% Spel op eigen helft 73%
18 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
36.8 gemiddelde waardering 18.2
average Schieten poor
adequate Passen unsatisfactory
weak Verdedigen unsatisfactory


10e minuut.
Brogno passt de bal zonder na te denken. Belu bereikt de bal nog maar net als eerste. Belu passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Marcussen de bal. Marcussen haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Rydel is nu in balbezit. Marcussen verovert de bal door een tackle van achteren. Potasiński tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Potasiński krijgt een gele kaart. Marcussen is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Marcussen wilt de vrije trap nemen.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Marcussen is nu in balbezit. Wachnik onderschept slim de pass. Belu is nu in balbezit. Marcussen rent richting de bal. Marcussen haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Iskra Iskrzynia - VIKORO 1:0

24e minuut.
Ohly onderschept slim de pass. Ohly geeft de bal voor. Materniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Marcussen rent richting de bal. Marcussen schiet op doel. Tymianek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

26e minuut.
Brogno haalt uit met een fantastische trap. Tymianek speelt de bal door. Belu kopt de bal weg. Marcussen rent richting de bal. Marcussen draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Iskra Iskrzynia - VIKORO 2:0

31e minuut.
Ohly heeft problemen om de bal te vangen. Ohly probeert naar een medespeler te passen. Marcussen is nu in balbezit. Marcussen haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Bajzert de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Wachnik rent richting de bal. Ohly onderschept slim de pass. Ohly passt de bal met de wreef. Marcussen bereikt de bal nog maar net als eerste. Marcussen draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Brogno speelt de bal door. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rybicki met een snelle inworp. Czachowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Czachowski geeft een lange en hoge pass. Paal!
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Inworp. Ohly met een snelle inworp. Brogno geeft een hoge lob. Marcussen heeft problemen om de bal te vangen. Marcussen haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Iskra Iskrzynia 31%, VIKORO 69%.
Iskra Iskrzynia - VIKORO 2:0

55e minuut.
Bajzert probeert de bal met de borst te controleren. Bajzert geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ohly met de inworp. Brogno geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Marcussen bereikt de bal nog maar net als eerste. Marcussen schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Iskra Iskrzynia - VIKORO 3:0

58e minuut.
Brogno met een snelle inworp. Ohly rent richting de bal. Ohly geeft de bal voor. Kwiecień bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwiecień haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Iskra Iskrzynia - VIKORO 4:0

75e minuut.
Ohly geeft een hoge lob. Daar is Belu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kwiecień is nu in balbezit. Kwiecień draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Bajzert de bal onder controle te krijgen. Tymianek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Iskra Iskrzynia - VIKORO 5:0

80e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ohly zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Wachnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Brogno onderschept slim de pass. Brogno geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Kwiecień probeert naar een medespeler te passen. Lankiewicz heeft problemen om de bal te vangen. Lankiewicz passt de bal in één keer door. Marcussen rent richting de bal. Marcussen schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Iskra Iskrzynia - VIKORO 6:0

90e minuut.
Kwiecień met de inworp. Belu is nu in balbezit. Belu passt de bal in één keer door. Marcussen bereikt de bal nog maar net als eerste. Marcussen draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Iskra Iskrzynia 23%, VIKORO 77%.
Iskra Iskrzynia - VIKORO 6:0