Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dream Squad ! OSSOD ALATLAS
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
51% Spel op eigen helft 49%
9 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
23.7 gemiddelde waardering 19.3
poor Schieten poor
weak Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


7e minuut.
Sobiechowski rent richting de bal. Pietka is nu in balbezit. Pietka probeert naar een medespeler te passen. Ziemniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Ziemniak draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

28e minuut.
Ziemniak is nu in balbezit. Pietka is nu in balbezit. Ziemniak is nu in balbezit. Pietka is nu in balbezit. Pietka draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Dream Squad ! - OSSOD ALATLAS 0:1

34e minuut.
Kijoś is nu in balbezit. Kijoś passt de bal in één keer door. Kłosowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wyczesany is nu in balbezit. Wyczesany haalt uit met een fantastische trap. Nadbrzeski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Kłosowski rent richting de bal. Kłosowski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Sobiechowski passt de bal met de wreef. Ziemniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Rodziewicz is nu in balbezit. Ziemniak verovert de bal door een tackle van achteren. Ziemniak schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Sułkowski met een harde bal richting middenveld. Sobiechowski heeft problemen om de bal te vangen. Kłosowski probeert naar een medespeler te passen. Wyczesany rent richting de bal. Wyczesany draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Dream Squad ! - OSSOD ALATLAS 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dream Squad ! 55%, OSSOD ALATLAS 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Dream Squad ! - OSSOD ALATLAS 1:1

48e minuut.
Pieniacki rent richting de bal. Maternia verovert de bal door een tackle van achteren. Maternia speelt de bal door. Radacz is nu in balbezit. Radacz haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

51e minuut.
Wyczesany onderschept slim de pass. Kłosowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wyczesany is nu in balbezit. Wyczesany haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dream Squad ! - OSSOD ALATLAS 2:1

61e minuut.
Majkut kopt de bal weg. Pleśniak is nu in balbezit. Kłosowski begaat een overtreding. Kłosowski krijgt een gele kaart.

70e minuut.
Staręga met een snelle inworp. Kijoś rent richting de bal. Kijoś probeert naar een medespeler te passen. Wyczesany rent richting de bal. Wyczesany schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Nadbrzeski probeert naar een medespeler te passen. Pietka kopt de bal weg. Majkut is nu in balbezit. Ziemniak verovert de bal door een tackle van achteren. Ziemniak haalt uit met een fantastische trap. Sułkowski bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dream Squad ! 46%, OSSOD ALATLAS 54%.
Dream Squad ! - OSSOD ALATLAS 2:1