Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
GTS Orły Wroclaw Pany
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
58% Spel op eigen helft 42%
6 Doelpogingen 18
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
20.3 gemiddelde waardering 20.9
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen weak
poor Verdedigen hopeless


5e minuut.
Ziomkowski rent richting de bal. Ziomkowski passt de bal met de wreef. Kondraciuk rent richting de bal. Kondraciuk geeft een lange en hoge pass. Kaczmarek maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Więcek met een harde bal richting middenveld. Tekiela kopt de bal weg. Daar is Wydżga, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kaczmarek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaczmarek draait met de bal, schiet en ... Więcek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

15e minuut.
Chodoń passt de bal zonder na te denken. Oglocki rent richting de bal. Oglocki speelt de bal door. Brzytwa rent richting de bal. Brzytwa haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Guzowaty onderschept slim de pass. Tekiela is nu in balbezit. Brzytwa onderschept slim de pass. Brzytwa schiet op doel. Jabłoński maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
GTS Orły - Wroclaw Pany 1:0

43e minuut.
Kondraciuk geeft een lange en hoge pass. Hajduk kopt de bal weg. Warmuziński rent richting de bal. Kaczmarek is nu in balbezit. Kaczmarek haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GTS Orły 48%, Wroclaw Pany 52%.
GTS Orły - Wroclaw Pany 1:0

49e minuut.
Ziomkowski kopt de bal weg. Klungelig pakt Kaczmarek de bal. Warmuziński bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaczmarek rent richting de bal. Kaczmarek draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

53e minuut.
Zbozień is nu in balbezit. Czekański onderschept slim de pass. Czekański speelt de bal door. Kaczmarek rent richting de bal. Kaczmarek haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Więcek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

58e minuut.
Warmuziński bereikt de bal nog maar net als eerste. Warmuziński passt de bal in één keer door. Wydżga is nu in balbezit. Kaczmarek verovert de bal door een tackle van achteren. Kaczmarek haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Kondraciuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Kondraciuk geeft een hoge lob. Wydżga kopt de bal weg. Warmuziński is nu in balbezit. Warmuziński haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
GTS Orły - Wroclaw Pany 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GTS Orły 69%, Wroclaw Pany 31%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
GTS Orły - Wroclaw Pany 1:1