Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pustynne Lisy II FC Arsenal Wrocław
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
49% Spel op eigen helft 51%
10 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
16.2 gemiddelde waardering 18.8
poor Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Konowalski geeft een hoge lob. Skoczeń bereikt de bal nog maar net als eerste. Skoczeń probeert naar een medespeler te passen. Chmieliński rent richting de bal. Chmieliński schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Brachucki speelt de bal door. Politowski is nu in balbezit. Politowski passt de bal zonder na te denken. Kuliberta is nu in balbezit. Kuliberta haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

10e minuut.
Chmieliński verovert de bal door een tackle van achteren. Chmieliński passt de bal zonder na te denken. Nieziemski controleert de bal met de borst. Kuliberta is nu in balbezit. Kuliberta draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Kuliberta bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuliberta passt de bal in één keer door. Chmieliński rent richting de bal. Kuliberta is nu in balbezit. Kuliberta haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Niejadlik met een harde bal richting middenveld. Konowalski kopt de bal weg. Klungelig pakt Warakomski de bal. Żuchnik rent richting de bal. Żuchnik schiet op doel. Warwarczyn verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pustynne Lisy II - FC Arsenal Wrocław 0:1

31e minuut.
Żuchnik passt de bal in één keer door. Na een snelle pass probeert Skoczeń de bal onder controle te krijgen. Koblak is nu in balbezit. Koblak geeft de bal voor. Solecki kopt de bal weg. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

33e minuut.
Sęk is nu in balbezit. Salachna rent richting de bal. Kuliberta verovert de bal door een tackle van achteren. Chmieliński is nu in balbezit. Chmieliński draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pustynne Lisy II 50%, FC Arsenal Wrocław 50%.
Pustynne Lisy II - FC Arsenal Wrocław 0:1

47e minuut.
Warakomski geeft een hoge lob. Politowski rent richting de bal. Wołejszo begaat een overtreding. Wołejszo krijgt een gele kaart.

55e minuut.
Konowalski bereikt de bal nog maar net als eerste. Szmajdziński onderschept slim de pass. Szmajdziński probeert naar een medespeler te passen. Kuliberta is nu in balbezit. Kuliberta draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Salachna rent richting de bal. Skoczeń maakt een afschuwelijke overtreding. Salachna is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Salachna met een snel genomen vrije trap. Żuchnik rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Lincz heeft problemen om de bal te vangen. Warwarczyn probeert naar een medespeler te passen. Kuliberta kopt de bal weg. Chmieliński rent richting de bal. Chmieliński haalt uit met een fantastische trap. Niejadlik kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Warwarczyn trapt de bal weg van het doel. Salachna kopt de bal weg. Warakomski heeft problemen om de bal te vangen. Żuchnik is nu in balbezit. Żuchnik haalt uit met een fantastische trap. Warwarczyn kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

78e minuut.
Sęk met een sublieme pass. Daar is Chmieliński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chmieliński passt de bal zonder na te denken. Kuliberta is nu in balbezit. Kuliberta schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pustynne Lisy II 48%, FC Arsenal Wrocław 52%.
Pustynne Lisy II - FC Arsenal Wrocław 0:1