Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Arbus z Łonki Champion Gdańsk
Normal Tactiek fiut:D
48% Balbezit 52%
12% Spel op eigen helft 88%
31 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
21.8 gemiddelde waardering 35.8
slecht Schieten slecht
matig Passen matig
slecht Verdedigen redelijk


1e minuut.
Głód met een sublieme pass. Dworzańczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Stredný verovert de bal door een tackle van achteren. Ułazik verovert de bal door een tackle van achteren. Ułazik draait met de bal, schiet en ... Fellaini probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Dworzańczyk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dworzańczyk haalt uit met een fantastische trap. Fellaini bokst de bal weg.

6e minuut.
Gromko zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Głód met een sublieme pass. Dworzańczyk rent richting de bal. Dworzańczyk draait met de bal, schiet en ... Fellaini werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Płocharski met de inworp. Daar is Głód, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Głód met een sublieme pass. Dworzańczyk is nu in balbezit. Dworzańczyk haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

15e minuut.
Łatka speelt de bal door. Gromko bereikt de bal nog maar net als eerste. Gromko geeft een lange en hoge pass. Dworzańczyk maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Carasig speelt de bal door. Rousák is nu in balbezit. Rousák geeft een lange en hoge pass. Dworzańczyk is nu in balbezit. Dworzańczyk haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Herbasch geeft de bal voor. Ułazik kopt de bal weg. Klungelig pakt Głód de bal. Głód schiet op doel. Fellaini maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Gromko met een snelle inworp. Głód speelt de bal door. Dworzańczyk is nu in balbezit. Dworzańczyk draait met de bal, schiet en ... Fellaini maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Arbus z Łonki - Champion Gdańsk 1:0

22e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gromko met een snelle inworp. Głód heeft problemen om de bal te vangen. Dworzańczyk is nu in balbezit. Dworzańczyk draait met de bal, schiet en ... Fellaini verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

28e minuut.
Łatka geeft de bal voor. Karpów bereikt de bal nog maar net als eerste. Karpów met een sublieme pass. Głód is nu in balbezit. Głód haalt uit met een fantastische trap. Fellaini bokst de bal weg. Daar is Dworzańczyk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dworzańczyk haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Gromko geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Płocharski rent richting de bal. Płocharski draait met de bal, schiet en ... Fellaini probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Głód rent richting de bal. Głód met een sublieme pass. Płocharski is nu in balbezit. Płocharski haalt uit met een fantastische trap. Fellaini werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Arbus z Łonki 10%, Champion Gdańsk 90%.
Arbus z Łonki - Champion Gdańsk 1:0

49e minuut.
Nupiero kopt de bal weg. Rousák met een sublieme pass. Płocharski probeert naar een medespeler te passen. Dworzańczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Dworzańczyk haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

51e minuut.
Nupiero probeert de bal aan de voet te houden. Szmyt bereikt de bal nog maar net als eerste. Szmyt met een sublieme pass. Dworzańczyk is nu in balbezit. Dworzańczyk schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

57e minuut.
Łatka kopt de bal weg. Płocharski geeft een lange en hoge pass. Głód kopt de bal weg. Dworzańczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Dworzańczyk schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Arbus z Łonki - Champion Gdańsk 2:0

59e minuut.
Ułazik rent richting de bal. Ułazik met een sublieme pass. Gromko rent richting de bal. Gromko schiet op doel. Fellaini probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Arbus z Łonki - Champion Gdańsk 3:0

62e minuut.
Stredný bereikt de bal nog maar net als eerste. Stredný geeft de bal voor. Dworzańczyk kopt de bal weg. Głód bereikt de bal nog maar net als eerste. Głód haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

66e minuut.
Herbasch geeft een lange en hoge pass. Przysiuda probeert naar een medespeler te passen. Dworzańczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Dworzańczyk haalt uit met een fantastische trap. Fellaini werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Arbus z Łonki - Champion Gdańsk 4:0

77e minuut.
Karpów bereikt de bal nog maar net als eerste. Karpów probeert naar een medespeler te passen. Dworzańczyk is nu in balbezit. Dworzańczyk draait met de bal, schiet en ... Fellaini maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Arbus z Łonki - Champion Gdańsk 5:0

79e minuut.
Głód passt de bal in één keer door. Szmyt speelt de bal door. Dworzańczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Dworzańczyk schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Arbus z Łonki - Champion Gdańsk 6:0

85e minuut.
Ułazik onderschept slim de pass. Ułazik speelt de bal door. Dworzańczyk rent richting de bal. Dworzańczyk schiet op doel. Fellaini probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Arbus z Łonki - Champion Gdańsk 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Arbus z Łonki 14%, Champion Gdańsk 86%.
Arbus z Łonki - Champion Gdańsk 7:0