Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Czaszki Szczecin TS Raba
Normal Tactiek 352.N
41% Balbezit 59%
65% Spel op eigen helft 35%
2 Doelpogingen 21
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
36.7 gemiddelde waardering 43.7
adequate Schieten adequate
adequate Passen good
adequate Verdedigen solid


1e minuut.
Pangallo met een sublieme pass. Bolluk heeft problemen om de bal te vangen. Borruso is nu in balbezit. Strantzalis verovert de bal door een tackle van achteren. Strantzalis schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Bolluk is nu in balbezit. Strantzalis is nu in balbezit. Nevejans is nu in balbezit. Nevejans probeert naar een medespeler te passen. Panceris bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Pangallo onderschept slim de pass. Pangallo speelt de bal door. Danikas bereikt de bal nog maar net als eerste. Danikas haalt uit met een fantastische trap. Thomet werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Czaszki Szczecin - TS Raba 1:0

16e minuut.
Kostopoulos met een sublieme pass. Strantzalis bereikt de bal nog maar net als eerste. Strantzalis passt de bal zonder na te denken. Bolluk rent richting de bal. Bolluk draait met de bal, schiet en ... Genchev verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Parushev verovert de bal door een tackle van achteren. Strantzalis speelt de bal door. Nevejans bereikt de bal nog maar net als eerste. Bolluk rent richting de bal. Bolluk haalt uit met een fantastische trap. Genchev verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

24e minuut.
Burchacki met de inworp. Klungelig pakt Nevejans de bal. Nevejans geeft een hoge lob. Panceris is nu in balbezit. Panceris draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Czaszki Szczecin - TS Raba 1:1

33e minuut.
Kostopoulos geeft een lange en hoge pass. Bolluk kopt de bal weg. Klungelig pakt Šuković de bal. Panceris is nu in balbezit. Panceris haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Klungelig pakt Panceris de bal. Paździor bereikt de bal nog maar net als eerste. Panceris verovert de bal door een tackle van achteren. Klungelig pakt Panceris de bal. Panceris haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Burchacki met een snelle inworp. Strantzalis bereikt de bal nog maar net als eerste. Strantzalis probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Panceris de bal. Panceris haalt uit met een fantastische trap. Genchev probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

42e minuut.
Burchacki is nu in balbezit. Özkafa rent richting de bal. Özkafa passt de bal in één keer door. Strantzalis is nu in balbezit. Strantzalis draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Czaszki Szczecin 62%, TS Raba 38%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Czaszki Szczecin - TS Raba 1:1

57e minuut.
Paździor bereikt de bal nog maar net als eerste. Paździor geeft de bal voor. Inworp. Kostopoulos zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Strantzalis geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Pangallo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Panceris is nu in balbezit. Pangallo is nu in balbezit. Panceris verovert de bal door een tackle van achteren. Panceris draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

71e minuut.
Parushev verovert de bal door een tackle van achteren. Panceris is nu in balbezit. Strantzalis rent richting de bal. Panceris rent richting de bal. Panceris haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Genchev met een harde bal richting middenveld. Parushev kopt de bal weg. Daar is Targoś, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bolluk rent richting de bal. Bolluk schiet op doel. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Pangallo verovert de bal door een tackle van achteren. Pangallo geeft een lange en hoge pass. Nuţiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Nuţiu draait met de bal, schiet en ... Thomet probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Strantzalis is nu in balbezit. Panceris is nu in balbezit. Strantzalis rent richting de bal. Panceris rent richting de bal. Panceris schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Panceris schiet op doel. Šuković probeert de bal aan de voet te houden. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Nevejans zal de hoekschop nemen. Kostopoulos springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Czaszki Szczecin 68%, TS Raba 32%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Czaszki Szczecin - TS Raba 1:1