Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Lech.Poznań FC Koniuchy Toruń
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
53% Spel op eigen helft 47%
8 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
18.2 gemiddelde waardering 21.5
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


7e minuut.
Korytek bereikt de bal nog maar net als eerste. Pajor onderschept slim de pass. Pajor met een sublieme pass. Dembiński rent richting de bal. Dembiński draait met de bal, schiet en ... Kuberski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

17e minuut.
Ostwald bereikt de bal nog maar net als eerste. Babiński is nu in balbezit. Met opzet legt Rokita zijn tegenspeler op de grond. Rokita is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Babiński raakt geblesseerd tijdens het duel. Ostwald wilt de vrije trap nemen. Pańczyszyn probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

18e minuut.
Maślanka bereikt de bal nog maar net als eerste. Maślanka passt de bal zonder na te denken. Ostwald probeert naar een medespeler te passen. Babiński rent richting de bal. Babiński haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Lech.Poznań - FC Koniuchy Toruń 1:0

28e minuut.
Klungelig pakt Bździądło de bal. Bździądło geeft een hoge lob. Kupcik kopt de bal weg. Klungelig pakt Babiński de bal. Babiński haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Pańczyszyn passt de bal met de wreef. Pajor is nu in balbezit. Pajor geeft een hoge lob. Pańczyszyn bereikt de bal nog maar net als eerste. Pańczyszyn geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Korytek speelt de bal door. Borkowski rent richting de bal. Borkowski passt de bal met de wreef. Babiński rent richting de bal. Babiński draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lech.Poznań 56%, FC Koniuchy Toruń 44%.
Lech.Poznań - FC Koniuchy Toruń 1:0

59e minuut.
Ostaszewski onderschept slim de pass. Daar is Dembiński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ostaszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Dembiński is nu in balbezit. Dembiński haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Lech.Poznań - FC Koniuchy Toruń 1:1

61e minuut.
Babiński probeert naar een medespeler te passen. Jurgielewicz rent richting de bal. Jurgielewicz probeert naar een medespeler te passen. Babiński is nu in balbezit. Babiński haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Lech.Poznań - FC Koniuchy Toruń 2:1

72e minuut.
Poborny geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Haremza met de inworp. Ostaszewski rent richting de bal. Ostaszewski schiet op doel. Kuberski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

73e minuut.
Borkowski speelt de bal door. Pańczyszyn rent richting de bal. Pańczyszyn passt de bal met de wreef. Ostaszewski is nu in balbezit. Ostaszewski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Haremza bereikt de bal nog maar net als eerste. Borkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Borkowski passt de bal in één keer door. Dembiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Dembiński schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Lech.Poznań - FC Koniuchy Toruń 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lech.Poznań 49%, FC Koniuchy Toruń 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Lech.Poznań - FC Koniuchy Toruń 2:2