Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Lech.Poznań Czaszki Szczecin
Normal Tactiek Normal
42% Balbezit 58%
77% Spel op eigen helft 23%
0 Doelpogingen 32
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 36.3
slecht Schieten solide
waardeloos Passen goed
slecht Verdedigen goed


5e minuut.
Borruso geeft de bal voor. Maślanka probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Rupała rent richting de bal. Nuţiu verovert de bal door een tackle van achteren. Nuţiu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Stefaniak is nu in balbezit. Borruso onderschept slim de pass. Borruso speelt de bal door. Nuţiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Nuţiu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Maślanka rent richting de bal. Borruso is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Maślanka. Maślanka krijgt een gele kaart.

16e minuut.
Milik bereikt de bal nog maar net als eerste. Milik passt de bal in één keer door. Nuţiu rent richting de bal. Nuţiu draait met de bal, schiet en ... Kuberski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lech.Poznań - Czaszki Szczecin 0:1

19e minuut.
Milik bereikt de bal nog maar net als eerste. Milik geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Dolecki de bal. Nuţiu rent richting de bal. Nuţiu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Lech.Poznań - Czaszki Szczecin 0:2

26e minuut.
Dolecki verovert de bal door een tackle van achteren. Dolecki geeft de bal voor. Klungelig pakt Wolak de bal. Nuţiu is nu in balbezit. Nuţiu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Korytek rent richting de bal. Pangallo verovert de bal door een tackle van achteren. Milik speelt de bal door. Nuţiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Nuţiu haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Daar is Wolak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nuţiu rent richting de bal. Nuţiu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Lech.Poznań - Czaszki Szczecin 0:3

42e minuut.
Milik rent richting de bal. Babiński begaat een overtreding. Milik is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Pangallo met een snel genomen vrije trap. Nuţiu is nu in balbezit. Nuţiu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Lech.Poznań - Czaszki Szczecin 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lech.Poznań 73%, Czaszki Szczecin 27%.
Lech.Poznań - Czaszki Szczecin 0:4

49e minuut.
Borruso passt de bal in één keer door. Daar is Dolecki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Poborny rent richting de bal. Dolecki onderschept slim de pass. Dolecki geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Pangallo speelt de bal door. Milik is nu in balbezit. Milik passt de bal in één keer door. Nuţiu heeft problemen om de bal te vangen. Nuţiu draait met de bal, schiet en ... Kuberski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

58e minuut.
Borkowski heeft problemen om de bal te vangen. Dolecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Dolecki geeft een hoge lob. Nuţiu springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Kuberski trapt de bal weg van het doel. Borruso kopt de bal weg. Nuţiu rent richting de bal. Nuţiu haalt uit met een fantastische trap. Kuberski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lech.Poznań - Czaszki Szczecin 0:5

61e minuut.
Maślanka is nu in balbezit. Borruso onderschept slim de pass. Borruso speelt de bal door. Nuţiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Nuţiu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Lech.Poznań - Czaszki Szczecin 0:6

62e minuut.
Stefaniak rent richting de bal. Stefaniak passt de bal zonder na te denken. Korytek heeft problemen om de bal te vangen. Nuţiu rent richting de bal. Nuţiu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Maślanka speelt de bal door. Borruso rent richting de bal. Borruso passt de bal met de wreef. Nuţiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Nuţiu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Borruso rent richting de bal. Borruso geeft een lange en hoge pass. Nuţiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Nuţiu schiet op doel. Kuberski probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Pangallo kopt de bal weg. Milik rent richting de bal. Korytek met een sublieme pass. Nuţiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Nuţiu schiet op doel. Kuberski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

75e minuut.
Rupała kopt de bal weg. Dolecki rent richting de bal. Dolecki met een sublieme pass. Nuţiu is nu in balbezit. Nuţiu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Paździor rent richting de bal. Pangallo bereikt de bal nog maar net als eerste. Pangallo passt de bal in één keer door. Nuţiu rent richting de bal. Nuţiu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Milik bereikt de bal nog maar net als eerste. Nuţiu rent richting de bal. Milik bereikt de bal nog maar net als eerste. Nuţiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Nuţiu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Milik bereikt de bal nog maar net als eerste. Milik draait met de bal, schiet en ... Kuberski speelt de bal door. Pangallo bereikt de bal nog maar net als eerste. Pangallo geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lech.Poznań 81%, Czaszki Szczecin 19%.
Lech.Poznań - Czaszki Szczecin 0:6