Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-03-06 21:05
  • Competitiewedstrijd: Liga VI.0013
  • Stadion: MalHel Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 2659
MalHel Zakapiory Kołatki
Normal Tactiek bezpieczna ligow
65% Balbezit 35%
11% Spel op eigen helft 89%
30 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.3 gemiddelde waardering 26.7
unsatisfactory Schieten poor
weak Passen hopeless
weak Verdedigen hopeless


2e minuut.
Rempalski passt de bal zonder na te denken. Stasiorowski rent richting de bal. Kordana is nu in balbezit. Kordana haalt uit met een fantastische trap. Ulanowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MalHel - Zakapiory Kołatki 1:0

6e minuut.
Staszewski passt de bal in één keer door. Dyrek is nu in balbezit. Dyrek met een sublieme pass. Stasiorowski rent richting de bal. Stasiorowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
MalHel - Zakapiory Kołatki 2:0

8e minuut.
Staszewski met een sublieme pass. Hatłas rent richting de bal. Trump tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Trump krijgt een gele kaart.

15e minuut.
Budziński raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Konkiel komt het veld opgelopen.

17e minuut.
Kieruczenko verovert de bal door een tackle van achteren. Kieruczenko met een sublieme pass. Kordana rent richting de bal. Kordana haalt uit met een fantastische trap. Ulanowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MalHel - Zakapiory Kołatki 3:0

19e minuut.
Inworp. Wach met een snelle inworp. Stasiorowski is nu in balbezit. Stasiorowski draait met de bal, schiet en ... Ulanowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Pogorzelski geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Giergiel zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kordana rent richting de bal. Kordana draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
MalHel - Zakapiory Kołatki 4:0

25e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Ulanowski trapt de bal weg. Giergiel kopt de bal weg. Stasiorowski rent richting de bal. Stasiorowski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Giergiel speelt de bal door. Staszewski speelt de bal door. Stasiorowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Stasiorowski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Giergiel zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kordana rent richting de bal. Kordana met een sublieme pass. Stasiorowski is nu in balbezit. Stasiorowski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Wach geeft een lange en hoge pass. Inworp. Kieruczenko met een snelle inworp. Kordana is nu in balbezit. Kordana geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Bazler probeert naar een medespeler te passen. Konkiel bereikt de bal nog maar net als eerste. Konkiel passt de bal met de wreef. Kieruczenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Kieruczenko schiet op doel. Ulanowski bokst de bal weg. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Kieruczenko geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Klungelig pakt Pogorzelski de bal. Stasiorowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Stasiorowski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Pogorzelski verovert de bal door een tackle van achteren. Pogorzelski probeert naar een medespeler te passen. Stasiorowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Stasiorowski haalt uit met een fantastische trap. Ulanowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Kordana bereikt de bal nog maar net als eerste. Kordana speelt de bal door. Stasiorowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Stasiorowski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MalHel 8%, Zakapiory Kołatki 92%.
MalHel - Zakapiory Kołatki 4:0

46e minuut.
Dyrek probeert naar een medespeler te passen. Kieruczenko rent richting de bal. Kieruczenko speelt de bal door. Stasiorowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Stasiorowski schiet op doel. Paal! Stasiorowski rent richting de bal. Stasiorowski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Stasiorowski rent richting de bal. Kordana bereikt de bal nog maar net als eerste. Stasiorowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Stasiorowski schiet op doel. Ulanowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MalHel - Zakapiory Kołatki 5:0

56e minuut.
Kordana passt de bal met de wreef. Dyrek bereikt de bal nog maar net als eerste. Dyrek met een sublieme pass. Stasiorowski is nu in balbezit. Stasiorowski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Dyrek passt de bal in één keer door. Inworp. Wach met een snelle inworp. Kieruczenko is nu in balbezit. Kieruczenko haalt uit met een fantastische trap. Ulanowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Stasiorowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Stasiorowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
MalHel - Zakapiory Kołatki 6:0

65e minuut.
Kordana rent richting de bal. Stasiorowski rent richting de bal. Kordana is nu in balbezit. Kordana draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Stasiorowski probeert naar een medespeler te passen. Konkiel bereikt de bal nog maar net als eerste. Konkiel passt de bal met de wreef. Kieruczenko rent richting de bal. Kieruczenko draait met de bal, schiet en ... Ulanowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Stasiorowski is nu in balbezit. Stasiorowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
MalHel - Zakapiory Kołatki 7:0

75e minuut.
Staszewski speelt de bal door. Kieruczenko rent richting de bal. Kieruczenko passt de bal met de wreef. Stasiorowski rent richting de bal. Stasiorowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
MalHel - Zakapiory Kołatki 8:0

85e minuut.
Daar is Rempalski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rempalski passt de bal in één keer door. Stasiorowski rent richting de bal. Stasiorowski draait met de bal, schiet en ... Ulanowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MalHel - Zakapiory Kołatki 9:0

89e minuut.
Pogorzelski speelt de bal door. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Giergiel zal de hoekschop nemen. Kieruczenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Kieruczenko haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MalHel 14%, Zakapiory Kołatki 86%.
MalHel - Zakapiory Kołatki 9:0