Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Piast Łubowo FC BAYERN MUNACHUM
Normal Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
36% Spel op eigen helft 64%
17 Doelpogingen 3
4 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
30.3 gemiddelde waardering 18.8
adequate Schieten poor
weak Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


8e minuut.
Kasztelan is nu in balbezit. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Molnár neemt de hoekschop. Ryszko bereikt de bal nog maar net als eerste. Ryszko schiet op doel. Stenka probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

20e minuut.
Ryszko bereikt de bal nog maar net als eerste. Ryszko passt de bal in één keer door. Grzesiuk rent richting de bal. Grzesiuk draait met de bal, schiet en ... Miemiec probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Piast Łubowo - FC BAYERN MUNACHUM 1:0

26e minuut.
Kobylas speelt de bal door. Grzesiuk heeft problemen om de bal te vangen. Grzesiuk passt de bal zonder na te denken. Ryszko bereikt de bal nog maar net als eerste. Ryszko schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Piast Łubowo - FC BAYERN MUNACHUM 2:0

39e minuut.
Ryndak geeft een lange en hoge pass. Miemiec is nu in balbezit. Ryszko tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Miemiec wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

40e minuut.
Stolarek met een snelle inworp. Łyżwiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Łyżwiński geeft een hoge lob. Ryszko is nu in balbezit. Ryszko draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Winiecki speelt de bal door. Stolarek bereikt de bal nog maar net als eerste. Grochowalski schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Grochowalski krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Piast Łubowo 41%, FC BAYERN MUNACHUM 59%.
Piast Łubowo - FC BAYERN MUNACHUM 2:0

50e minuut.
Klungelig pakt Winiecki de bal. Grochowalski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kobylas begaat een overtreding. Kobylas krijgt een gele kaart. Grochowalski raakt geblesseerd tijdens het duel. Gniewek komt bij de bal en schiet.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Łyżwiński rent richting de bal. Łyżwiński passt de bal in één keer door. Daar is Miemiec, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ryszko bereikt de bal nog maar net als eerste. Ryszko schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Kasztelan geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Molnár met een snelle inworp. Grzesiuk rent richting de bal. Grzesiuk geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Łyżwiński kopt de bal weg. Klungelig pakt Miemiec de bal. Ryszko bereikt de bal nog maar net als eerste. Ryszko schiet op doel. Stenka maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Piast Łubowo - FC BAYERN MUNACHUM 3:0

70e minuut.
Molnár rent richting de bal. Molnár passt de bal zonder na te denken. Łyżwiński rent richting de bal. Grzesiuk is nu in balbezit. Grzesiuk draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Łyżwiński verovert de bal door een tackle van achteren. Łyżwiński geeft een lange en hoge pass. Grzesiuk is nu in balbezit. Grzesiuk draait met de bal, schiet en ... Stenka probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

85e minuut.
Stenka trapt de bal weg van het doel. Łyżwiński kopt de bal weg. Klungelig pakt Miemiec de bal. Ryszko is nu in balbezit. Ryszko schiet op doel. Stenka probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

87e minuut.
Łyżwiński passt de bal zonder na te denken. Kobylas is nu in balbezit. Kobylas speelt de bal door. Molnár rent richting de bal. Molnár geeft de bal voor. Stenka kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Piast Łubowo 31%, FC BAYERN MUNACHUM 69%.
Piast Łubowo - FC BAYERN MUNACHUM 3:0