Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Marczedes FC Leskowiec
Attack Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
50% Spel op eigen helft 50%
6 Doelpogingen 7
5 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.6 gemiddelde waardering 18.9
poor Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Rybnik probeert naar een medespeler te passen. Świerk bereikt de bal nog maar net als eerste. Patera tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Świerk is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Rybnik komt bij de bal en schiet. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Na een snelle pass probeert Wiercioch de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Patera rent richting de bal. Met opzet legt Szpejna zijn tegenspeler op de grond. Patera is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Patera met een snel genomen vrije trap. Langosz controleert de bal met de borst. Golik bereikt de bal nog maar net als eerste. Golik schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Marczedes - FC Leskowiec 0:1

40e minuut.
Szpejna raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Mallek komt het veld opgelopen. Bzdęga met een snelle inworp. Gałuszko bereikt de bal nog maar net als eerste. Patera begaat een overtreding. Patera krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Marczedes 36%, FC Leskowiec 64%.
Marczedes - FC Leskowiec 0:1

47e minuut.
Świerk kopt de bal weg. Szpręga bereikt de bal nog maar net als eerste. Rusnarczyk tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Rusnarczyk krijgt een gele kaart.

53e minuut.
Kopania bereikt de bal nog maar net als eerste. Szpręga onderschept slim de pass. Szpręga speelt de bal door. Świerk rent richting de bal. Świerk haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Złotopolski geeft een hoge lob. Inworp. Rusnarczyk zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ambrożewski geeft de bal voor. Klungelig pakt Golik de bal. Harasimczuk verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Marczedes 65%, FC Leskowiec 35%.
Marczedes - FC Leskowiec 0:1