Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SW 52 FC KS Orzegów 2021
liga 6 Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
31% Spel op eigen helft 69%
24 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
34.7 gemiddelde waardering 21.1
very good Schieten weak
poor Passen average
adequate Verdedigen weak


2e minuut.
Duran passt de bal met de wreef. Malzoni heeft problemen om de bal te vangen. Gorczyński onderschept slim de pass. Gall bereikt de bal nog maar net als eerste. Gall schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Duran passt de bal met de wreef. Malzoni bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Gorczyński. Gorczyński krijgt een gele kaart. Malzoni is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Grabarek komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Grabarek onderschept slim de pass. Malzoni rent richting de bal. Malzoni passt de bal zonder na te denken. Gall bereikt de bal nog maar net als eerste. Gall schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SW 52 FC - KS Orzegów 2021 1:0

12e minuut.
Daar is Posłuszny, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Florczyk rent richting de bal. Malzoni verovert de bal door een tackle van achteren. Gall bereikt de bal nog maar net als eerste. Gall haalt uit met een fantastische trap. Żyżyński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Fredyk rent richting de bal. Malzoni onderschept slim de pass. Malzoni draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SW 52 FC - KS Orzegów 2021 2:0

20e minuut.
Bolgár verovert de bal door een tackle van achteren. Grabarek geeft de bal voor. Posłuszny kopt de bal weg. Malzoni rent richting de bal. Malzoni draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SW 52 FC - KS Orzegów 2021 3:0

21e minuut.
Daar is Muża, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Muża passt de bal met de wreef. Florczyk rent richting de bal. Malzoni onderschept slim de pass. Malzoni haalt uit met een fantastische trap. Żyżyński bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

27e minuut.
Grabarek passt de bal met de wreef. Malzoni rent richting de bal. Malzoni met een sublieme pass. Gall controleert de bal met de borst. Gall schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Klungelig pakt Grabarek de bal. Gall bereikt de bal nog maar net als eerste. Gall speelt de bal door. Malzoni heeft problemen om de bal te vangen. Malzoni haalt uit met een fantastische trap. Żyżyński bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

34e minuut.
Gall speelt de bal door. Malzoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Gorczyński rent richting de bal. Malzoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Malzoni haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Fredyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Fredyk geeft de bal voor. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Duran geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Malzoni is nu in balbezit. Malzoni draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SW 52 FC 28%, KS Orzegów 2021 72%.
SW 52 FC - KS Orzegów 2021 3:0

51e minuut.
Grabarek geeft een hoge lob. Degrelle rent richting de bal. Degrelle speelt de bal door. Gall is nu in balbezit. Gall schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

56e minuut.
Marczak met de inworp. Muża bereikt de bal nog maar net als eerste. Muża geeft de bal voor. Gębicki kopt de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Gorczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Gorczyński met een sublieme pass. Malzoni is nu in balbezit. Gall rent richting de bal. Gall draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Iliński komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Doulík is nu in balbezit. Spychalski begaat een overtreding. Doulík raakt geblesseerd tijdens het duel. Grabarek zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Iliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Iliński draait met de bal, schiet en ... Żyżyński verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

71e minuut.
Duran zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gall rent richting de bal. Gall passt de bal met de wreef. Priceputu is nu in balbezit. Priceputu geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Ludwikowski verovert de bal door een tackle van achteren. Ludwikowski met een sublieme pass. Duran met een sublieme pass. Iliński heeft problemen om de bal te vangen. Iliński draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

79e minuut.
Degrelle geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Gorczyński de bal onder controle te krijgen. Grabarek geeft de bal voor. Iliński rent richting de bal. Iliński haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SW 52 FC - KS Orzegów 2021 4:0

81e minuut.
Grabarek kopt de bal weg. Gorczyński heeft problemen om de bal te vangen. Met opzet legt Priceputu zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Priceputu naar de kleedkamers voor een vroege douche.

87e minuut.
Degrelle is nu in balbezit. Degrelle passt de bal zonder na te denken. Iliński rent richting de bal. Gall bereikt de bal nog maar net als eerste. Gall draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SW 52 FC 35%, KS Orzegów 2021 65%.
SW 52 FC - KS Orzegów 2021 4:0