Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kurza Góra FC Klimaltik
Lech Poznań Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
44% Spel op eigen helft 56%
19 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
34.7 gemiddelde waardering 17.8
very good Schieten weak
average Passen poor
poor Verdedigen poor


1e minuut.
Błoto is nu in balbezit. Millot verovert de bal door een tackle van achteren. Millot draait met de bal, schiet en ... Costucci probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kurza Góra - FC Klimaltik 1:0

9e minuut.
Błoto is nu in balbezit. Millot onderschept slim de pass. Millot probeert naar een medespeler te passen. Dubiel is nu in balbezit. Dubiel haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Rożewski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gotinha bereikt de bal nog maar net als eerste. Talkowski onderschept slim de pass. Talkowski draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Karniszowaty de bal onder controle te krijgen. Rajos bokst de bal weg.

18e minuut.
Millot rent richting de bal. Costucci rent richting de bal. Dubiel is nu in balbezit. Dubiel schiet op doel. Popieliński werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kurza Góra - FC Klimaltik 2:0

25e minuut.
Błoto speelt de bal door. Sankiewicz rent richting de bal. Met opzet legt Robin zijn tegenspeler op de grond. Robin krijgt een gele kaart.

28e minuut.
Daar is Więckiewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Millot bereikt de bal nog maar net als eerste. Millot passt de bal zonder na te denken. Dubiel is nu in balbezit. Dubiel schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kurza Góra - FC Klimaltik 3:0

29e minuut.
Talkowski passt de bal zonder na te denken. Machão geeft de bal voor. Millot rent richting de bal. Millot schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Sankiewicz kopt de bal weg. Talkowski is nu in balbezit. Talkowski passt de bal in één keer door. Daar is Karniszowaty, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Karniszowaty schiet op doel. Rajos verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

33e minuut.
Rajos met een harde bal richting middenveld. Wąsowski kopt de bal weg. Błoto rent richting de bal. Millot verovert de bal door een tackle van achteren. Millot haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kurza Góra 55%, FC Klimaltik 45%.
Kurza Góra - FC Klimaltik 3:0

46e minuut.
Talkowski met een sublieme pass. Karniszowaty heeft problemen om de bal te vangen. Dubiel verovert de bal door een tackle van achteren. Costucci is nu in balbezit. Costucci haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
Robin probeert naar een medespeler te passen. Gotinha rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Karniszowaty. Karniszowaty krijgt een gele kaart.

49e minuut.
Więckiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Millot onderschept slim de pass. Millot met een sublieme pass. Dubiel rent richting de bal. Dubiel schiet op doel. Popieliński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

53e minuut.
Karniszowaty rent richting de bal. Robin onderschept slim de pass. Robin geeft een lange en hoge pass. Millot bereikt de bal nog maar net als eerste. Millot schiet op doel. Popieliński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Kurza Góra - FC Klimaltik 4:0

63e minuut.
Ziętek bereikt de bal nog maar net als eerste. Ziętek probeert naar een medespeler te passen. Dubiel heeft problemen om de bal te vangen. Dubiel schiet op doel. Popieliński maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kurza Góra - FC Klimaltik 5:0

67e minuut.
Wąsowski is nu in balbezit. Wąsowski geeft een hoge lob. Drewno probeert de bal aan de voet te houden. Millot rent richting de bal. Millot schiet op doel. Popieliński bokst de bal weg.

70e minuut.
Talkowski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Costucci is nu in balbezit. Costucci geeft een lange en hoge pass. Dubiel is nu in balbezit. Dubiel geeft een lange en hoge pass. Popieliński verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

78e minuut.
Wąsowski geeft een lange en hoge pass. Dubiel bereikt de bal nog maar net als eerste. Dubiel geeft een lange en hoge pass. Millot bereikt de bal nog maar net als eerste. Millot geeft een lange en hoge pass. Popieliński bokst de bal weg.

83e minuut.
Wąsowski rent richting de bal. Błoto begaat een overtreding. Wąsowski is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Gotinha zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Zentkiewicz kan de bal niet met de borst controleren. Dubiel rent richting de bal. Dubiel schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Popieliński met een harde bal richting middenveld. Machão kopt de bal weg. Dubiel controleert de bal met de borst. Dubiel haalt uit met een fantastische trap. Popieliński werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kurza Góra - FC Klimaltik 6:0

86e minuut.
Machão bereikt de bal nog maar net als eerste. Machão geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Dubiel de bal. Dubiel haalt uit met een fantastische trap. Popieliński werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kurza Góra - FC Klimaltik 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kurza Góra 32%, FC Klimaltik 68%.
Kurza Góra - FC Klimaltik 7:0