Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-02-27 21:08
  • Competitiewedstrijd: Liga VI.0007
  • Stadion: AdErMi Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 1838
Warsaw WKS Śląsk 1947
Normal Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
36% Spel op eigen helft 64%
16 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
21.9 gemiddelde waardering 16.1
poor Schieten weak
poor Passen unsatisfactory
weak Verdedigen poor


9e minuut.
Okorski rent richting de bal. Dziwak rent richting de bal. Dziwak passt de bal in één keer door. Grabarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Grabarz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Włudarczyk rent richting de bal. Łyczmański verovert de bal door een tackle van achteren. Okorski begaat een overtreding. Okorski krijgt een gele kaart. Łyczmański raakt geblesseerd tijdens het duel. Karwowski zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Dziwak kopt de bal weg. Grabarz heeft problemen om de bal te vangen. Grabarz draait met de bal, schiet en ... Wędrowycz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Warsaw - WKS Śląsk 1947 1:0

18e minuut.
Karwowski onderschept slim de pass. Karwowski speelt de bal door. Grabarz rent richting de bal. Grabarz draait met de bal, schiet en ... Klungelig pakt Rusinek de bal. Wędrowycz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

31e minuut.
Niedźwiedzki speelt de bal door. Włudarczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Łyczmański tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Włudarczyk wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Okorski komt bij de bal en schiet. Tański verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Misztela kopt de bal weg. Kowal heeft problemen om de bal te vangen. Żelasko geeft een hoge lob. Grabarz rent richting de bal. Grabarz haalt uit met een fantastische trap. Wędrowycz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Warsaw 46%, WKS Śląsk 1947 54%.
Warsaw - WKS Śląsk 1947 1:0

50e minuut.
Łyczmański is nu in balbezit. Okorski onderschept slim de pass. Żelasko begaat een overtreding. Żelasko krijgt een gele kaart.

54e minuut.
Żelasko onderschept slim de pass. Dziwak bereikt de bal nog maar net als eerste. Dziwak passt de bal met de wreef. Grabarz rent richting de bal. Grabarz haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

64e minuut.
Dziwak heeft problemen om de bal te vangen. Dziwak draait met de bal, schiet en ... Rusinek heeft problemen om de bal te vangen. Grabarz rent richting de bal. Grabarz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Warsaw - WKS Śląsk 1947 2:0

72e minuut.
Żelasko bereikt de bal nog maar net als eerste. Dziwak rent richting de bal. Dziwak passt de bal zonder na te denken. Grabarz rent richting de bal. Grabarz haalt uit met een fantastische trap. Wędrowycz bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Warsaw - WKS Śląsk 1947 3:0

76e minuut.
Kowal passt de bal zonder na te denken. Skowroński bereikt de bal nog maar net als eerste. Grzybiński verovert de bal door een tackle van achteren. Grabarz is nu in balbezit. Grabarz draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

85e minuut.
Łyczmański verovert de bal door een tackle van achteren. Niedźwiedzki is nu in balbezit. Łyczmański onderschept slim de pass. Grabarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Grabarz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Warsaw 26%, WKS Śląsk 1947 74%.
Warsaw - WKS Śląsk 1947 3:0