Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KS Old Times Kościerzyna Spártē
433 Tactiek xx1
45% Balbezit 55%
59% Spel op eigen helft 41%
0 Doelpogingen 25
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
20.1 gemiddelde waardering 36
poor Schieten good
weak Passen adequate
unsatisfactory Verdedigen very good


9e minuut.
Gałęzewski rent richting de bal. Gałęzewski speelt de bal door. Bukowski is nu in balbezit. Bukowski draait met de bal, schiet en ... Makowiecki probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Old Times Kościerzyna - Spártē 0:1

16e minuut.
Barszczewski met een harde bal richting middenveld. Daar is Rybak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rybak kopt de bal weg. Bukowski is nu in balbezit. Bukowski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Bukowski geeft de bal voor. Jeliński probeert de bal aan de voet te houden. Smółko speelt de bal door. Gałęzewski is nu in balbezit. Gałęzewski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Rybak probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Bukowski de bal. Bukowski met een sublieme pass. Gałęzewski rent richting de bal. Gałęzewski schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

35e minuut.
Ropśnik verovert de bal door een tackle van achteren. Białas verovert de bal door een tackle van achteren. Białas met een sublieme pass. Bukowski heeft problemen om de bal te vangen. Bukowski draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

37e minuut.
Rybacki rent richting de bal. Chwiałkiewicz onderschept slim de pass. Chwiałkiewicz passt de bal in één keer door. Gałęzewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gałęzewski draait met de bal, schiet en ... Makowiecki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

39e minuut.
Bukowski rent richting de bal. Bukowski passt de bal in één keer door. Gałęzewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gałęzewski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Rybak rent richting de bal. Rybak speelt de bal door. Bukowski rent richting de bal. Bukowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Old Times Kościerzyna - Spártē 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Old Times Kościerzyna 56%, Spártē 44%.
KS Old Times Kościerzyna - Spártē 0:2

48e minuut.
Smółko bereikt de bal nog maar net als eerste. Gałęzewski rent richting de bal. Gałęzewski passt de bal met de wreef. Bukowski is nu in balbezit. Bukowski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Jeliński is nu in balbezit. Bukowski verovert de bal door een tackle van achteren. Bukowski met een sublieme pass. Gałęzewski is nu in balbezit. Gałęzewski schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Chwiałkiewicz probeert naar een medespeler te passen. Gałęzewski is nu in balbezit. Gałęzewski passt de bal met de wreef. Bukowski is nu in balbezit. Bukowski haalt uit met een fantastische trap. Makowiecki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Rybak neemt de hoekschop. Gałęzewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gałęzewski schiet op doel. Makowiecki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

60e minuut.
Wieloch geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rybak met de inworp. Bukowski rent richting de bal. Bukowski schiet op doel. Makowiecki bokst de bal weg.

63e minuut.
Makowiecki trapt de bal weg. Rybak rent richting de bal. Rybak passt de bal met de wreef. Bukowski rent richting de bal. Bukowski draait met de bal, schiet en ... Makowiecki bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Old Times Kościerzyna - Spártē 0:3

66e minuut.
Makowiecki met een harde bal richting middenveld. Smółko kopt de bal weg. Bukowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bukowski schiet op doel. Makowiecki maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Old Times Kościerzyna - Spártē 0:4

73e minuut.
Wilim bereikt de bal nog maar net als eerste. Smółko onderschept slim de pass. Smółko met een sublieme pass. Bukowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bukowski haalt uit met een fantastische trap. Makowiecki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

83e minuut.
Smółko speelt de bal door. Jeliński met een sublieme pass. Bukowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bukowski schiet op doel. Makowiecki maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Old Times Kościerzyna - Spártē 0:5

90e minuut.
Kasprzyk geeft een lange en hoge pass. Inworp. Rybak met de inworp. Bukowski is nu in balbezit. Bukowski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Old Times Kościerzyna 62%, Spártē 38%.
KS Old Times Kościerzyna - Spártē 0:5