Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FcMenele Krypta Pysowy
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
55% Spel op eigen helft 45%
14 Doelpogingen 7
5 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
19.6 gemiddelde waardering 16.2
poor Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen hopeless


10e minuut.
Zmartwiony bereikt de bal nog maar net als eerste. Zmartwiony passt de bal met de wreef. Grabas bereikt de bal nog maar net als eerste. Zmartwiony rent richting de bal. Zmartwiony geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Zmartwiony is nu in balbezit. Zmartwiony passt de bal in één keer door. Rynkiewicz is nu in balbezit. Rynkiewicz schiet op doel. Tylki probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

15e minuut.
Kurzynowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bździądło onderschept slim de pass. Rajkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Rajkowski draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Frelek verovert de bal door een tackle van achteren. Frelek geeft de bal voor. Poczta is nu in balbezit. Rynkiewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Rynkiewicz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Grabas bereikt de bal nog maar net als eerste. Zmartwiony verovert de bal door een tackle van achteren. Zmartwiony speelt de bal door. Rynkiewicz rent richting de bal. Rynkiewicz schiet op doel. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Samborski trapt de bal weg van het doel. Maślanka kopt de bal weg. Rynkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Rynkiewicz haalt uit met een fantastische trap. Chęciński kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
FcMenele - Krypta Pysowy 1:0

35e minuut.
Przybylski passt de bal in één keer door. Zmartwiony bereikt de bal nog maar net als eerste. Zmartwiony speelt de bal door. Rynkiewicz is nu in balbezit. Rynkiewicz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FcMenele - Krypta Pysowy 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FcMenele 53%, Krypta Pysowy 47%.
FcMenele - Krypta Pysowy 2:0

72e minuut.
Sudrowicz met de inworp. Daar is Zmartwiony, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zmartwiony geeft de bal voor. Klungelig pakt Jaworucki de bal. Jaworucki schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Zmartwiony met een sublieme pass. Samborski is nu in balbezit. Rynkiewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Rynkiewicz haalt uit met een fantastische trap. Chęciński maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FcMenele - Krypta Pysowy 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FcMenele 57%, Krypta Pysowy 43%.
FcMenele - Krypta Pysowy 3:0