Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KS Szybcy Lubin FcMenele
Czypoczy Tactiek Normal
60% Balbezit 40%
18% Spel op eigen helft 82%
33 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
47.3 gemiddelde waardering 18.8
good Schieten poor
very good Passen poor
good Verdedigen unsatisfactory


8e minuut.
Olivier passt de bal in één keer door. Dobruk bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobruk passt de bal met de wreef. Groszmann is nu in balbezit. Groszmann draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KS Szybcy Lubin - FcMenele 1:0

10e minuut.
Urban onderschept slim de pass. Dobruk is nu in balbezit. Dobruk speelt de bal door. Groszmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Groszmann haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Demirian bereikt de bal nog maar net als eerste. Demirian passt de bal met de wreef. Daar is Groszmann, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Groszmann draait met de bal, schiet en ... Gorgoń maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

19e minuut.
Frelek geeft een lange en hoge pass. Inworp. Lufa met een snelle inworp. Schaap bereikt de bal nog maar net als eerste. Schaap geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Zduński is nu in balbezit. Zduński passt de bal in één keer door. Dorosz rent richting de bal. Groszmann onderschept slim de pass. Groszmann draait met de bal, schiet en ... Gorgoń probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

31e minuut.
Demirian speelt de bal door. Groszmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Groszmann passt de bal zonder na te denken. Zduński is nu in balbezit. Zduński draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Gorgoń kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

37e minuut.
Dorosz rent richting de bal. Groszmann verovert de bal door een tackle van achteren. Groszmann probeert naar een medespeler te passen. Zduński heeft problemen om de bal te vangen. Zduński schiet op doel. Gorgoń probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

40e minuut.
Maślanka speelt de bal door. Sudrowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Sudrowicz probeert naar een medespeler te passen. Rynkiewicz rent richting de bal. Rynkiewicz schiet op doel. Arecha kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

44e minuut.
Demirian kopt de bal weg. Zduński is nu in balbezit. Zduński probeert naar een medespeler te passen. Groszmann rent richting de bal. Groszmann haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Szybcy Lubin - FcMenele 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Szybcy Lubin 21%, FcMenele 79%.
KS Szybcy Lubin - FcMenele 2:0

48e minuut.
Demirian speelt de bal door. Daar is Zduński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zduński passt de bal in één keer door. Groszmann rent richting de bal. Groszmann draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Dobruk met een sublieme pass. Stojan rent richting de bal. Stojan geeft een hoge lob. Zduński probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Zduński draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Zduński bereikt de bal nog maar net als eerste. Zduński draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Kurzynowski de bal. Schaap is nu in balbezit. Groszmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Groszmann haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Olivier verovert de bal door een tackle van achteren. Olivier probeert naar een medespeler te passen. Dobruk heeft problemen om de bal te vangen. Dobruk geeft een hoge lob. Kurzynowski heeft problemen om de bal te vangen.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Lufa neemt de hoekschop. Zduński is nu in balbezit. Zduński schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Szybcy Lubin - FcMenele 3:0

56e minuut.
Demirian passt de bal zonder na te denken. Daar is Dobruk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dobruk geeft een hoge lob. Groszmann heeft problemen om de bal te vangen. Groszmann draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KS Szybcy Lubin - FcMenele 4:0

58e minuut.
Urban geeft een lange en hoge pass. Inworp. Dobruk zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Zduński rent richting de bal. Zduński haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Urban controleert de bal met de borst. Dobruk geeft de bal voor. Daar is Urban, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zduński is nu in balbezit. Zduński schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Szybcy Lubin - FcMenele 5:0

64e minuut.
Schaap is nu in balbezit. Schaap passt de bal met de wreef. Groszmann rent richting de bal. Groszmann schiet op doel. Gorgoń maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Szybcy Lubin - FcMenele 6:0

68e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Lufa neemt de hoekschop. Urban heeft problemen om de bal te vangen. Zduński is nu in balbezit. Zduński draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Szybcy Lubin - FcMenele 7:0

71e minuut.
Groszmann passt de bal met de wreef. Zduński rent richting de bal. Zduński passt de bal in één keer door. Schaap rent richting de bal. Schaap draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Doeltrap. Gorgoń trapt de bal weg. Daar is Zmartwiony, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lufa rent richting de bal. Lufa haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

73e minuut.
Dobruk geeft een lange en hoge pass. Groszmann heeft problemen om de bal te vangen. Zduński rent richting de bal. Zduński draait met de bal, schiet en ... Gorgoń probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Szybcy Lubin - FcMenele 8:0

80e minuut.
Lufa zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Frelek speelt de bal door. Olivier met een sublieme pass. Zduński is nu in balbezit. Zduński draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Demirian probeert naar een medespeler te passen. Dobruk bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobruk geeft een hoge lob. Groszmann rent richting de bal. Groszmann haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Szybcy Lubin - FcMenele 9:0

88e minuut.
Dobruk speelt de bal door. Groszmann is nu in balbezit. Groszmann schiet op doel. Na een snelle pass probeert Kurzynowski de bal onder controle te krijgen. Gorgoń werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Szybcy Lubin - FcMenele 10:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Szybcy Lubin 16%, FcMenele 84%.
KS Szybcy Lubin - FcMenele 10:0