Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-03-06 21:07
  • Competitiewedstrijd: Liga VI.0115
  • Stadion: Brzoza Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 3095
Bebilon Force One Poznań
Normal Tactiek kojaktag2
46% Balbezit 54%
72% Spel op eigen helft 28%
2 Doelpogingen 29
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
18.1 gemiddelde waardering 40.5
slecht Schieten solide
zwak Passen matig
waardeloos Verdedigen redelijk


3e minuut.
Makulec verovert de bal door een tackle van achteren. Makulec met een sublieme pass. Iwanek bereikt de bal nog maar net als eerste. Iwanek haalt uit met een fantastische trap. Andrearczyk probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Wolfram onderschept slim de pass. Wolfram probeert naar een medespeler te passen. Chalpuka geeft een lange en hoge pass. Daar is Soetekouw, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Soetekouw schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Wolfram kan de bal niet met de borst controleren. Wolfram passt de bal met de wreef. Soetekouw is nu in balbezit. Soetekouw schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bebilon - Force One Poznań 0:1

9e minuut.
Soetekouw is nu in balbezit. Midlej bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Nowakowski. Nowakowski krijgt een gele kaart.

10e minuut.
Juzala bereikt de bal nog maar net als eerste. Midlej onderschept slim de pass. Midlej met een sublieme pass. Wolfram is nu in balbezit. Wolfram geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Lendvai speelt de bal door. Wolfram speelt de bal door. Witka rent richting de bal. Witka draait met de bal, schiet en ... Rodziewicz probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Makulec raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Mazgaj komt het veld opgelopen.

16e minuut.
Wolfram is nu in balbezit. Wolfram passt de bal zonder na te denken. Pęcak probeert de bal aan de voet te houden. Soetekouw rent richting de bal. Soetekouw schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bebilon - Force One Poznań 0:2

19e minuut.
Wolfram onderschept slim de pass. Wolfram passt de bal met de wreef. Zarycki met een sublieme pass. Witka bereikt de bal nog maar net als eerste. Witka haalt uit met een fantastische trap. Rodziewicz bokst de bal weg.

21e minuut.
Chalpuka met een sublieme pass. Midlej bereikt de bal nog maar net als eerste. Midlej passt de bal met de wreef. Soetekouw rent richting de bal. Soetekouw draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Cieplewicz rent richting de bal. Wolfram verovert de bal door een tackle van achteren. Wolfram probeert naar een medespeler te passen. Soetekouw is nu in balbezit. Soetekouw schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Klungelig pakt Fína de bal. Fína geeft de bal voor. Nowakowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Soetekouw onderschept slim de pass. Soetekouw haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bebilon - Force One Poznań 0:3

43e minuut.
Midlej rent richting de bal. Cieplewicz onderschept slim de pass. Zarycki onderschept slim de pass. Zarycki geeft een hoge lob. Soetekouw springt en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Midlej rent richting de bal. Midlej geeft een lange en hoge pass. Zarycki kopt de bal weg. Witka heeft problemen om de bal te vangen. Zarycki geeft de bal voor. Rodziewicz bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bebilon 71%, Force One Poznań 29%.
Bebilon - Force One Poznań 0:3

47e minuut.
Nowakowski kopt de bal weg. Soetekouw is nu in balbezit. Soetekouw passt de bal met de wreef. Zarycki is nu in balbezit. Zarycki draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Daar is Wolfram, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wolfram geeft een lange en hoge pass. Witka maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bebilon - Force One Poznań 0:4

50e minuut.
Chalpuka speelt de bal door. Midlej geeft een lange en hoge pass. Kraj kan de bal niet met de borst controleren. Soetekouw rent richting de bal. Soetekouw schiet op doel. Paal! Rodziewicz probeert wanhopig de bal te grijpen. Soetekouw bereikt de bal nog maar net als eerste. Soetekouw schiet op doel. Rodziewicz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Soetekouw rent richting de bal. Soetekouw haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Daar is Popek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zarycki speelt de bal door. De bal raakt de paal. Kraj rent richting de bal. Soetekouw verovert de bal door een tackle van achteren.
GOOOAAAAAAL!!!
Bebilon - Force One Poznań 0:5

67e minuut.
Midlej verovert de bal door een tackle van achteren. Midlej met een sublieme pass. Wolfram met een sublieme pass. Soetekouw is nu in balbezit. Soetekouw draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Klungelig pakt Wolfram de bal. Wolfram geeft een lange en hoge pass. Popek kopt de bal weg. Daar is Soetekouw, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Soetekouw schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Chalpuka speelt de bal door. Soetekouw is nu in balbezit. Soetekouw passt de bal met de wreef. Witka bereikt de bal nog maar net als eerste. Witka draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bebilon - Force One Poznań 0:6

72e minuut.
Klungelig pakt Iwanek de bal. Soetekouw onderschept slim de pass. Witka rent richting de bal. Soetekouw is nu in balbezit. Soetekouw schiet op doel. Rodziewicz bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Daar is Pęcak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pęcak speelt de bal door. Soetekouw is nu in balbezit. Soetekouw schiet op doel. Rodziewicz werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Bebilon - Force One Poznań 0:7

81e minuut.
Chalpuka passt de bal zonder na te denken. Wolfram rent richting de bal. Wolfram passt de bal zonder na te denken. Soetekouw bereikt de bal nog maar net als eerste. Soetekouw draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Wolfram speelt de bal door. Soetekouw rent richting de bal. Soetekouw passt de bal in één keer door. Witka is nu in balbezit. Witka haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

85e minuut.
Fína geeft een hoge lob. Zarycki kopt de bal weg. Popek heeft problemen om de bal te vangen. Witka bereikt de bal nog maar net als eerste. Witka schiet op doel. Rodziewicz bokst de bal weg. Soetekouw rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bebilon - Force One Poznań 0:8

87e minuut.
Cieplewicz is nu in balbezit. Soetekouw is nu in balbezit. Nowakowski is nu in balbezit. Soetekouw onderschept slim de pass. Soetekouw haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Klungelig pakt Midlej de bal. Midlej geeft een hoge lob. Zarycki met een sublieme pass. Soetekouw is nu in balbezit. Soetekouw schiet op doel. Rodziewicz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bebilon 73%, Force One Poznań 27%.
Bebilon - Force One Poznań 0:8