Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-02-27 21:09
  • Competitiewedstrijd: Liga VI.0115
  • Stadion: KSFCPSF Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 2908
KSFCPSF Mega Batorego
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
49% Spel op eigen helft 51%
7 Doelpogingen 15
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
13.1 gemiddelde waardering 17.2
hopeless Schieten hopeless
unsatisfactory Passen poor
hopeless Verdedigen unsatisfactory


9e minuut.
Pijak heeft problemen om de bal te vangen. Kobylaniec bereikt de bal nog maar net als eerste. Pijak rent richting de bal. Pijak draait met de bal, schiet en ... Kuciel probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bandrowski bokst de bal weg.

31e minuut.
Chyła geeft een hoge lob. Grzesiak heeft problemen om de bal te vangen. Delura met een sublieme pass. Pijak rent richting de bal. Pijak haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

35e minuut.
Bandrowski met een harde bal richting middenveld. Błachaniec kopt de bal weg. Gwalbert rent richting de bal. Pijak onderschept slim de pass. Pijak haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

36e minuut.
Bandrowski trapt de bal weg van het doel. Kapłan controleert de bal met de borst. Met opzet legt Zdun zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Zdun moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Zdun schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

37e minuut.
Kuciel geeft een lange en hoge pass. Kotulek kopt de bal weg. Klungelig pakt Bogieł de bal. Jałyński is nu in balbezit. Jałyński haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Połubiński met een harde bal richting middenveld. Gnoiński kopt de bal weg. Chyła probeert de bal aan de voet te houden. Jałyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Jałyński haalt uit met een fantastische trap. Połubiński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

40e minuut.
Kobylaniec passt de bal in één keer door. Delura rent richting de bal. Delura passt de bal met de wreef. Pijak rent richting de bal. Pijak draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KSFCPSF 54%, Mega Batorego 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
KSFCPSF - Mega Batorego 0:0

63e minuut.
Gnoiński speelt de bal door. Gobinet met een sublieme pass. Pijak rent richting de bal. Kobylaniec is nu in balbezit. Kobylaniec schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Bączek geeft de bal voor. Delura rent richting de bal. Delura speelt de bal door. Pijak bereikt de bal nog maar net als eerste. Pijak draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Kobylaniec verovert de bal door een tackle van achteren. Kobylaniec speelt de bal door. Gwalbert is nu in balbezit. Pijak onderschept slim de pass. Pijak haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KSFCPSF 44%, Mega Batorego 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
KSFCPSF - Mega Batorego 0:0