Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Karolinajni bieda z chleba
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
37% Spel op eigen helft 63%
7 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19 gemiddelde waardering 15.9
unsatisfactory Schieten poor
hopeless Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


16e minuut.
Masztaler geeft de bal voor. Inworp. Warać zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kędzierski is nu in balbezit. Kędzierski haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

24e minuut.
Lichnerowicz rent richting de bal. Karpiński is nu in balbezit. Lichnerowicz maakt een afschuwelijke overtreding. Lichnerowicz krijgt een gele kaart. Karpiński raakt geblesseerd tijdens het duel. Obrębski wilt de vrije trap nemen.
GOOOAAAAAAL!!!
Karolinajni - bieda z chleba 1:0

41e minuut.
Zwierzak geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Stodółka zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Kędzierski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kędzierski geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Karolinajni 42%, bieda z chleba 58%.
Karolinajni - bieda z chleba 1:0

57e minuut.
Skrzypkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Masztaler rent richting de bal. Skrzypkowski verovert de bal door een tackle van achteren. Skrzypkowski draait met de bal, schiet en ... Waz probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Karolinajni - bieda z chleba 1:1

61e minuut.
Lichnerowicz rent richting de bal. Masztaler geeft een hoge lob. Karpiński is nu in balbezit. Karpiński haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Bogdasz de bal onder controle te krijgen. Parys kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Parys probeert naar een medespeler te passen. Kędzierski is nu in balbezit. Kędzierski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Kubicki passt de bal zonder na te denken. geeft de bal voor. Daar is Łuszcz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Potakiewicz is nu in balbezit. Potakiewicz probeert naar een medespeler te passen. Parys probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

89e minuut.
Skrzypkowski is nu in balbezit. Potakiewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Potakiewicz speelt de bal door. Karpiński rent richting de bal. Karpiński draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Karolinajni 33%, bieda z chleba 67%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Karolinajni - bieda z chleba 1:1