Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Happy Pigs F.C. FC WJ 11-040
343 Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
34% Spel op eigen helft 66%
23 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
33.5 gemiddelde waardering 18.5
adequate Schieten unsatisfactory
adequate Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


4e minuut.
Bareja probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Regulasiewicz speelt de bal door. Giorikas is nu in balbezit. Giorikas haalt uit met een fantastische trap. Przecinak werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Happy Pigs F.C. - FC WJ 11-040 1:0

8e minuut.
Regulasiewicz passt de bal in één keer door. Triulzi geeft de bal voor. Giorikas is nu in balbezit. Temesi rent richting de bal. Temesi draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

13e minuut.
Andruchów kan de bal niet met de borst controleren. Andruchów passt de bal met de wreef. Miala bereikt de bal nog maar net als eerste. Temesi is nu in balbezit. Temesi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Świerszcz bereikt de bal nog maar net als eerste. Świerszcz geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bako met een snelle inworp. Andruchów geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Rusnarczyk rent richting de bal. Rusnarczyk passt de bal zonder na te denken. Andruchów rent richting de bal. Jerpelea speelt de bal door. Klungelig pakt Tokatlıoğlu de bal.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Jerpelea bereikt de bal nog maar net als eerste. Andruchów rent richting de bal. Andruchów speelt de bal door. Rusnarczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Rusnarczyk draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

25e minuut.
Tokatlıoğlu met een sublieme pass. Miala bereikt de bal nog maar net als eerste. Miala passt de bal met de wreef. Temesi rent richting de bal. Temesi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Happy Pigs F.C. - FC WJ 11-040 2:0

28e minuut.
Frydrych met de inworp. Regulasiewicz rent richting de bal. Regulasiewicz passt de bal zonder na te denken. Miala rent richting de bal. Miala haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Happy Pigs F.C. - FC WJ 11-040 3:0

37e minuut.
Bareja geeft een hoge lob. Giorikas is nu in balbezit. Giorikas geeft een hoge lob. Daar is Miala, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Miala schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Jerpelea bereikt de bal nog maar net als eerste. Jerpelea probeert naar een medespeler te passen. Triulzi geeft een hoge lob. Miala is nu in balbezit. Miala schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Happy Pigs F.C. 34%, FC WJ 11-040 66%.
Happy Pigs F.C. - FC WJ 11-040 3:0

62e minuut.
Minorczyk is nu in balbezit. Regulasiewicz is nu in balbezit. Regulasiewicz speelt de bal door. Giorikas bereikt de bal nog maar net als eerste. Giorikas schiet op doel. Przecinak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Triulzi neemt de hoekschop. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Minorczyk geeft de bal voor. Inworp. Frydrych met een snelle inworp. Regulasiewicz is nu in balbezit. Regulasiewicz geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Szarpak geeft een lange en hoge pass. Temesi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Frydrych kopt de bal weg. Temesi is nu in balbezit. Temesi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Triulzi met de inworp. Temesi bereikt de bal nog maar net als eerste. Temesi geeft een hoge lob. Miala is nu in balbezit. Miala schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Happy Pigs F.C. - FC WJ 11-040 4:0

72e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Triulzi neemt de hoekschop. Daar is Giorikas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Miala rent richting de bal. Miala draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Kraus geeft de bal voor. Inworp. Triulzi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Regulasiewicz is nu in balbezit. Regulasiewicz geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Świerszcz kopt de bal weg. Inworp. Bareja zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Temesi bereikt de bal nog maar net als eerste. Temesi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Happy Pigs F.C. 34%, FC WJ 11-040 66%.
Happy Pigs F.C. - FC WJ 11-040 4:0